Wednesday, August 3, 2016

Makanan Sunnah : Ye Saya Jual ;)


Assalamualaikum Semua....

Semenjak jadi student surirumah ni, ahkak ni banyak gak buat bisnes..Masa kat UK tu, ahkak bukak catering kecil-kecilan..Alhamdulillah...leh tahan gak la rezeki sampai x menang tangan...Bisnes tu buat sama2 dgn sepupu..kami namakan Gerai Kak Siti...Alhamdulillah, dapat la sedikit sebanyak tampung daily expenses kat sana...

So, bila balik sini...ahkak buat lagi bisnes dari rumah...x besar mana pun..tapi alhamdulillah, tiap2 bulan ada gak la sket duit poket nak cover expenses dapur dan kot i teringin nak beli brg sikit2 tu..lepas...at the moment...awak...kita JUAL makanan sunnah ...apa tu? meh sikit nak nak belanja korng gambar2...biasa letak gambar2 ni...org cepat skeet absorb kan ;)

Ok...habatussauda ni yang ORIGINAL...no fancy packing, no fancy marketing price..n kita re-pack dlm bekas yang simple je....so Harga kita bagi mmg e best in Town...originally from Egypt...cara makannya: dengan Original Madu....sprinkle a bit..n selawat 3x..depends..nak amik every morning or evening...one or twice a day...I prefer to take it in e morning...dlm 10 biji mcm tu...









Ni real packaging..terdpt dlm 2 pack... Pack A: 700 gm seperti di atas, Pack B: 500gm , tanpa kacang Pistachio....sesuai utk GIFT or daily consumption....

Mcm mana nak order: terus WA ke 013 2683411...kita leh post, or COD (area Balakong, BTHO Cheras dan sekitar, BBBangi, Putrajaya dan Serdang, minimun purchase applies)

Kita adalah apa yang kita makan ;) InsyaAllah...Kita usaha, yang lain serah padaNya...