Monday, July 10, 2017

It's July 2017....

Assalamualaikum n happy half way Syawal 1348H peeps...

lama betul x bersiaran...since ada IG account, mmg blog ni sgt laa di anak tirikan. hehehe....sebabnya x menyempat nak duduk kat depan lappy n menaip!But this blog has a special spot in my life due to its humble beginning when I first started to get involved in IT/ blogging world. If I am not mistaken, the blog plays importance role in writing down my life since 2007. Almost a decade!!!

Banyak kenangan dan memory yg tersimpan dlm blog ni....kalau sesiapa yg pernah follow blog aku ni dari dulu mmg Nampak evolution perjalanan hidup aku...dari mula berkahwin, bekerja di IPTA, kemusian berhijrah ke UK..penambahan keluarga di sana dari berdua kepada 3..kemudian jadi 4..dari kisah MH yang menjadi penghuni tetap PAH (Princess Anne Hospital, Southampton) dari janin lagi hingga awal setahun usianya...kemudian IN pun menghadirkan diri...kisah aku menjadi suri pelajar...dan we are back for good after nearly 7 years jadi org UK...n skrng, my student life is nearly ends...n hopefully by 2018, buka chapter baru in my life..sebagai seorang yg bekerjaya maybe ;) doa2kan lah ye kengkawan n pembaca2 tersayang... Ameen...tiada yg mustahil.... Life family kami walau pun xde la happening n x hipster pun..hahaha..Alhamdulillah, we lead a very humble yet happy life. Cukup makan, cukup pakai, cukup utk infaq sket22...ok lah...keter buatan Malaysia ada sebijik (loans)...rumah dok menyewa lagi n masih duduk berdekatan dgn inlaw.....kesihatan pun masih ok...anak2 pun dah mula masuk sekolah...bea sungguh 15 years back..Nikmat mana yg mahu  kamu dustakan...cukup serba serbi.... :)