Friday, November 11, 2011

Tolong JanGan Judge saYa...

Haaaa...dlm cuaca yg gloomy moommeee nie....plus keserabutness nyer skali....Best layan benda kat atas nie....sambil layan FB...muahahaha...terSUKA n terJatuh Chenta terus ngan benda nie haaa....walaupun dr segi Ghupanyer....idok ler molek sgt....tp Ghasanya...UUuiiiaaaaiiii....sheeddaaappp....so betul gak ler pepatah...dont judge a chocolate from its appearance...kita citer pasal cik cekelat...so kena adjust skett itu pepatah...kalau citer buku...kita guna ganti diri buku...blablabla.....

So...itu ler citer utk tgh yg dh mcm Maghrib kat Msia nie....Selamat berhari Minggu semua :)

Nak cuba boleh???




Aritu gi umah member nie...chek As...tengok benda alah nie....mcm menarik jer...sebelum nie dok dpt iklan2...promo...tp...so far pernah buat pun photobook jerk...so apa kata ubah citarasa lak...instead of beli kat Westquay...kita cuba yg ini pulak....menarik gak...leh belek2 gambar yg kita upload sendiri bila dok sesajer kan....tp benda nie dh ada lama di pasaran...mcm biasa...aku ni sokmo KZ...Ketinggalan Zaman daaa....sama gak ler org lain main touch2 jer phone diorng...aku dok pakai lg hp yg zaman batu tu...hehehe...apa nak buek...That is sooo me...


Wednesday, November 9, 2011

Bila.....ia melanda



Suka aaaa wording kat atas tu......cilok dr fb member...hehehehe...Bebila keserabutness melanda....apart from mengadu to Him...aku sgt suka baca benda2 yg positif...bercakap benda2 positif dgn org2 yg positif...pendek kata...mau buang jauh2 laaaa ito ion2 negatif yg bisa mengganggu gugat keharmonian otak ini...hehehe...ok x aku susun ayat....Walaupun skrng ni....seboleh mungkin aku cuba menjadi manusia yg positif...tp aku bukanlah seorng Gaban...atau seorng Superman...dan super hero yg lain....ada masa letih gak laa otak nie....nak cantum2kan Ion2 positif tu utk 'fire' itu iron negatif....



So far, reaksi aku much better dari zaman 'darah mendidih sokmo'alaaa...dolu2 laa kan....But once in a while....perasaan negatif tu dtg gak...tetambah bila keletihan tahap gaban melanda.n keje yg bertimbun2 yg x tau bila nak habis tu....plus2 masalah2 remeh temeh domestik lain yg melanda....ada gak rasa down kejap...pastu bila jumpa mereka2 yg positif....secara x langsung...mereka telah mensuper chargekan ion positif itu kepada diri ku ini...Yeaaayyy...



Tapi betul lah....bila balik umah...tengok muka 2 org Insan yg tersayang tu....ilang jap kerungsingan tu...tetambah MH yg semakin galak berkomunikasi serta suka buat gaya acrobate yg ala2 org kuat tu...hahahahaha....



Conclusion: Aku hanya insan yg lemah..... :)

Monday, November 7, 2011

Salam Eid al-Adha :)

Semoga kita mendapat keberkatan dalam segala amalan kita :)
Ikhlas dari Muhammad Haikal dan keluarga
Southampton, UK
November, 2011

Wednesday, November 2, 2011

I am blessed.....because of you....





Maceeeehhh pada sahabat2ku...di mana jua anda berada....anda pasti tahu..siapa kamu pada diriku...perghhh tetiba guna ayat buku pulak...hehehehe....sayaaaaannng sgt...muaaaahhhh