Sunday, June 6, 2010

Cinta hati kami.......


Maha Suci Allah....Dia Yang Menciptakan...Kami mendoakan supaya Allah memberikan yg terbaik...mohon dipanjangkan jodoh kita bersama di muka bumi ini.....walaupun kita tau yg banyak rintangan dan halangan yg kita akan sama2 tempuhi di masa hadapan...tapi kami yakin yg Allah akan sentiasa mempermudahkan segala urusan...setiap ujian yg Dia berikan...pasti ada hikmah di sebalikNya....InsyaAllah....dgn doa+usaha....tawakal dan redha....kita akan sama2 menghadapi hari yg mendatang dengan semangat dan tekad yg kuat........walaupun manusia hanya mampu merancang...Allah penentu segalanya....Kun Faya Kun :)
Ya Allah, Kau limpahkan lah belas kasih Mu kepada kami, hamba yg kerdil lagi lemah ini...Ameen.....
We love u so much.....ur a fighter my dear...InsyaAllah...

16 comments:

Aida Narina said...

hello little one!! :)

kak durra, kita dah habis exam yeayyy :)

durra abd razak @ kocikin... said...

amboi....sukanya dia.....dah abih exam...apa lagi aida...party!!!!
=)

Neny said...

durra, mudah2an semuanya selamat ye...brg2 baby dah complete dah? Mesti sabar kan?

durra abd razak @ kocikin... said...

Neny,
Thanks :)
Barang2 basic dah siap...ala kadar..mmg dah x sabar...mengah dah nie..hehehe

@dik-nick said...

kak ra.. bile due?

durra abd razak @ kocikin... said...

Ul...InsyaAllah July...

princessGarnet said...

auntie durra, scan kat mana tu? canggih aa princess anne gitu, kiterang dulu tade can nampak muka pon hehehe

selamat semuanya babe ;)

durra abd razak @ kocikin... said...

ooh untie misha...kat Princess anne laa nie..tp kat klinik pakar sbb kitorng bawah pemerhatian diorng ;) kalo biasa2...mmg x dpt muka gak (2D)...hihi..nie sbb special case laa chek...
InsyaAllah..hoping & praying for e best!!!

iman said...

Kak wa.. kami doakan baby n k.wa selamat dgn lindungan Allah s.w.t. Ameen.. Comel n mcm rupa bro bad je si comel ni. :-)

littleqhalish said...

ala..comei nyer.... :)
seronok kan dura???..& i'm happy for both of u too!

durra abd razak @ kocikin... said...

Abi Iman,
thanks very much for ur doa'..InsyaAllah....praying and hoping for e best...Ameen...

Zawati...
hehehe...tq..tq =)

Anonymous said...

salam kak wa.
scan baby boy ke girl? :)
insya-Allah semuanya selamat.
kami doakan utk baby n mama baby :)

princessGarnet said...

sorry auntie durra, tatau plak aku citernya.. doa kiterang moga semua selamat untuk mama dan baby boy ye.. aminn

durra abd razak @ kocikin... said...

mama aaqilah & natalia...
its ok...ramai yg x tau pun...aku mmg tunggu nak citer kat ko..tp ko pun ada problem yg tersendiri...nnt ada masa leh citer..hopefully mak kau recovering fast..banyakkan doa..InsyaAllah...

Min said...

insya Allah durra! Allah knows best!

durra abd razak @ kocikin... said...

Min...
Thanks for e doa' =)