Thursday, September 6, 2007

Sayonara....

Arinie.....pagi2 lagi....kat opis..memasing bawa food utk jamuan ad-hoc sambut ramadhan n farewell party utk kak zalila....she's going to UK end of this month...ikut husband dia continue study....so mmg meriah laa jamuan tu...penuh makanan kat pantry tu...ngan laksa...roti jala, kuih muih yg banyak itu...buah2 lagi..etc.....dekan..dr zol..semua ada....cumanya...kak zalila xde jer...heheheh...dia g buat passport kat kajang....so party continues....

lepas tu....aku gi pejabat tanah sepang sat kat salak tinggi ngan abang....nak make sure yg tanah kat cyberjaya tu benar2 wujud...n confirm benda tu sahih....pastu balik pekena nasi lemak special/power.. kat RnR Nilai...balik opis....ramai laa pulak students datang jumpa.....

Kenang2..best gak kalau jadi student balik......belajar syiok lagi dr keje....tp tu laa kan....kalau nak belajar kali nie...aku nekad nak buat full time dah....rasa x sanggup dah nak buat part time macam masa master dulu.....insyallah.....sooner or later....aku akan cuba gak sambung belajar.....kalau bukan utk keje...utk self satisfaction.....Dr 'D'...hehehe....menarik gak tu....hmmmm.......korang pernah jadi x...yg korang sebenarnya....x sure apa yg korang nak buat or nak keje apa???? until today, i'm still wondering, which profession suite me best??? quite blurry actually n at the same time...it's so confussing....bak kata chah....aku nie late bloomer...cam x sure nak jadi apa....tu yg abah aku slalu angin ngan aku....sbb sokmo x sure whether terus jadi admin officer atau nak jadi academician......one thing for sure laa kan, kalau aku jadi lecturer, i'm going to be fav. lecturer..heheh...sbb aku faham ngan masalah pelajar yg slow...sbb aku dulu dlm kategori pelajar yg sloww laa....n i'll try my best bg tunjuk ajar kat diorng..... :) cam promote diri jer....kuikuikui


pening kepala nie....bila pikir pasal keje nie....ok laaa aku ingat nak balik dulu laa...singgah mines sat...beli DVD Korea lagi....hehehe....taaaaa

2 comments:

dahliaz said...

hmmm...looking forward to have Dr D in FEP in the next 5 years??

durra razak said...

may be there'll be a Dr D...but in FEP? it will only be Dr. Dahlia ;) this wannabe Dr. Durra...will be working at other institution...hehehe....insyallah.....