Wednesday, October 31, 2007

6 Kali Pindah...kali ke-7?


Arinie...aku dpt pembantu baru utk tolong aku...alhamdulillah....tp kepala aku still berat...heheheh....a bit lalok pun ada gak...agegegege.....ok kot...mamat tu leh cope ngan keje yg bertimbun tu..cadangnya....aku akan pindah esok sepenuhnya ke bilik aku yg baharu...bilik lama sorng pegawai yg dah dapat keje baru....aku ingat nak pindah sepenuhnya...esok atau latest...by Isnin nie....n Nazli - pembantu aku yg excellent n very loyal....khabarnya kena pindah ke jabatan lakk...hmmm...baper kali mau reshuffle daa dlm 6 bulan nie....


Utk tempoh 14 bulan....aku dah pindah-randah dr satu opis ke satu opis yg lain...kali ke-6...hahahah....letih pinggang...lenguh tangan nak mengangkat n pindah barang2...insyallah, this time would be e last perpindahan kat fakulti nie...hopefully...dr sekecik2 bilik..smpai ler ke sebesar2 bilik...aku dah rasa...hahaha...not bad gak experience tu....


Ok laaa....got to go...nnt aku tulis lagi my story or point of views....for e time being...i'm a bit blurry...n at e same time, uncertain about lot of things...and have been thinking hard..so have no ideas to express my feelings and what so ever...coz i believe, when u r writing on something, you have to have emotions and feelings such as happy, sad, anger etc, so ur writing will have its own 'life'..At the moment, mine..is blank...hahahaha.....ADIOS

p/s: Cantik fountain tu......sama cam citer Rush Hour yang terbaru tu........awan berarak.....mentari terlindung...yet, it is still a cheerful day!!! Aja!!

No comments: