Thursday, October 4, 2007

Berbuka Pose...Edisi 2

aloha......yeyeyeye...x smpai 2 minggu nak raya dah...hehehe...cam bebudak laa pulak...kali nie...aku nak raya puas2...ganti tahun lepas....tahun lepas...aku xde mood langsung nak raya...baju raya pun x buat....baju abang aku jer yg beli...mujur ler...adik2 cam memahami..tau2 dah ada sepasang baju utk aku....so raya kali nie....aku nak raya sakan...nak gi umah kengkawan...saudara mara....utk makluman semua....aku x buat open house...umah aku sentiasa open...tp habaq awai2 tau....sbb aku nak penuhkan weekend ngan gi umah org...heheheheh......

so kembali semula kepada topik kite....mari berbuka di luar..hehehe...tahun nie, paling banyak aku berbuka kat luar....mana laa tahu...tahun depan dah xde kesempatan nak buat gitu ;) (kalau rinie baca nie...mesti dia jem ngan aku...hehehe...bunyi cam nak mengembara jauh jer..but who knows?sat gi jadi realiti...saper nak jawab???) hahaha.....alang2 ada kat sini lagi...aku nak take e opportunity to e fullest this year.....esok lusa...lain kira.....yeyeyeye....aku nak pasang lampu lip-lap gak ;)

1. sabtu lepas - aku , my beloved abang n kengkawan bangi...jalin..nazim, haiza, nadirs, bobob, tristine n adzrai...berbuka kat Kelab Tasik Putrajaya....hmmm.....tempat mmg tip-top..scenery mmg cun laa...sebelah tasik...n nampak umah PM n masjid putrajaya...sesuai utk bersantai2..n si bobob...lari satu area, n isnyallah xde masalah...kawasan lapang...makanan...variety gak...jumlah bintang = 3 1/2

2. dua hari lepas...gi makan kat Penang Village, alamanda...ngan mummy n my side kick...heheh...abang ler....pergh....banyak tul seafoods diorng...dr sekecil2 lala...smpai ler cam ala2 oyster...masakan melayu...so jumlah bintang = 4 bintang......

hmmmm......kat mana lagi yer na cuba?? hmmmmm aku pun ingat nak cuba lagi makan kat mana2 yg special...so ada suggestion....inform laa kat aku eh....haaa.....td aku baru jer lepas cakap ngan student aku yg ASP kat special branch Bukit Aman...pasal duit aku tu...tp esok2 laa pulak citer....arinie...letih ler.....oraits.....selamat berbuka pose semua..... :)

6 comments:

Ahmed Razman said...

hotel equatorial bangi dah try?

Azzeayat said...

Wahahah..sakan betul eh..bukan setakat raya, Ramadhan pon kira dasat laa..hehe..
Pesal taon lepas tak raya sgt?Hehe, menyibuk lak saya ni..
Try la mkn kat Palm Garden, Putrajaya..Nice too!
Penang Village pon saya boleh kasik 4/5 bintang, mmg best..nyum2..quality n service tip top.

durra abd razak @ kocikin... said...

thanks 4 e suggestions guys, i'll give it a try eh....ada masa skit lagi nie...hehehe b4 balik raya..

tahun lepas xde mood langsung nak raya n pose gak...duit gaji sebulan kena cilok :( rujuk kisah $$$..tahun nie...tu yg all out kedua2nya tu...hehehe

azzeayat..penang village baru jer makan last week....not bad!! sedap..

Anonymous said...

takder la jem lagi aku durra...kalau ko gi bebetul takper la...ni sejak 3 tahun lpeas aku dok dengar bende yg sama.hehhehe
pi try kat bukak pose kat klcc convex...not bad....worth yur money!

Anonymous said...

Ai Durra..makan jer kejenyer...sat gi baju raya semua tak muat. Hahaha.

K.Bunge

durra abd razak @ kocikin... said...

rinie....insyallah...next year..jadi laa kot...hehehe...ingat janji ko kat aku tu...hadiah ngan makan2 tau

kak bunga - uittss....mananyer naik badan nie kak oiii...turun ada laaa...nie dh turun 6kg tau..baju raya jadi gabak laa pulak ;)

selamat aa semuaa