Tuesday, November 27, 2007

4 hari yg memenatkan...semata2 nak dpt......

aloha semua.......payah betul nak log in blog nie....ntah apa masalah pun aku x faham...last2 dpt gak masuk blog...tengkiu!!! penatnya nak dapat sorng adik ipar....smpai 4 hari...heheheh...x kisah laa kan...at e end of e day...semua org happy....yeahhh.....

kite citer dr last few days before e "Day"....dr jumaat...immediately lepas meeting kat Melaka...aku rush terus ke bangi...sbb kul 3.00 ptg, ada majlis khatam Quran adik aku tu...hehehe...kena rushing balik, coz aku bawa pengantin pompuan gi lepak kat melaka....hehehehe....dr jumaat tu...aku kena settlekan bab2 kawin...dr bilik pengantin..hantaran...bunga paha...bunga hiasan atas meja...dll...dr jumaat smpai ahad....aku tido 2-3 jam jer semalam...mmg rekod laa...hehehe...sbb aku 'wajib' tido..sekurang2nya...7 jam sehari...baby besor...hahaha.....sepanjang hari ahad...leh kata...aku berdiri dr tengahari smpai ler ke petang...

so isnin tu....mmg aku collapsed laa.....lepas subuh...tido laa smpai tengahari...bangun tengahari jap...tido balik dr kul 3 - 6 petang...hehehe...puas giller rasanya....kat umah mak ayah aku...still ada lagi saudara mara aku...so suasana meriah tu masih ada....cumanya...kenduri kali nie...x ramai org2 tua yg hadir macam masa kenduri aku dulu....hmmm....time goes by.....apa2 pun...alhamdulillah...semuanya berjalan lancar..n yg penting meriah!!! yeaaa....gambar2 tu...nnt aku masukkan sbb professional photographer tu...x antar lagi gambar....oraits....adios...

2 comments:

Eida said...

Najjah dah Kawin?
Najjah yang nak g main ski kat Mines ngan aku tu...dah kawin?

Alaaaaa Najjah, camna plan kita 2,3 tahun lepas lom terlaksana lagi ni....Apa2 PUn Selamat Pengantin Baru Najjah.

durra abd razak @ kocikin... said...

hehehe...alamak....lupa aku nak ajak ko gi makan kenduri najjah ler ida....idak..mesti wajib ko gi gak...
xper...nnt najjah gi main ski kat Jepun...insyallah.. ;)
nak kenduri shahirah...ko sempat kot...tahun 2010 nnt...aku jemput ko eh...