Friday, January 25, 2008

Melaka nan bersejarah.......

Nie gambar aku, amin, en. zol n as kat depan kota a famosa...sepanjang2 hidup aku...rupa2nya aku x pernah amik gambar kat area kota bersejarah melaka...hehehe.....time kasih ler pada fep, upm kerana menaja percutian ku kali nie....hehehe...arigato hozaimas

Gutten morgen.......arinie...aku ada kat melaka...utk handle merangkap attend mesyurat/outstation utk kali yg terakhir bg perkhidmatan aku di FEP, UPM...tinggal kat Mahkota Hotel, kat belakang mahkota parade...just across the street...sebagaimana melaka penuh dengan sejarah.....begitu jugak perjalanan career aku di upm...(chewah bunyi cam sasterawan......)

selama 6 tahun di FEP, membawa banyak sejarah dan memori dlm hidup aku...heheheh....actually, aku akan meninggalkan fep ngan hati yg terbuka dan ceria...bukan menafikan contribution fep pada aku....cumanya, life must goes on....x leh sentimental sgt...hehehe...kalau x...susah nak ke depan.....mula2 aku masuk dulu, mmg naive laa gak...blur banyak benda....n skrng kira dh masuk kategori expert.the best part is...built up my character and self- esteem...dan dapat berkawan ngan ramai org with different backgound..dr low level smpai la ke naib canselor UPM...chewah... :)

back to melaka.....ingat petang nie nak gi jalan2 kat shopping complex....esok birthday aku...hehehe....ingat nak belikan something utk diri sendiri..as a token of appreciation.....hotel mahkota nie...bnyak bawa kenangan utk career aku...mula2 masuk kerja....almost every month kena outstation kat sini sbb ISO...hehehe...makan sedap....BBQ lagi sedap...

4 comments:

Anonymous said...

happy birthday gal....
hope your life will fulfill with Allah's blessings - RINI

durra abd razak @ kocikin... said...

Thank you...denke schon ;)Insyallah...

sue_exec_pinky said...

akak,org pn x penah amik gamba kt melaka...x best la...he3....best lg kalau amik gamba kt muar uhuk3..

durra abd razak @ kocikin... said...

ye ker....pergi sokmo melaka tu...tp xde satu pun amik gambar kat famous tourist areas..hehehe..itu mac aa...jom amik gambo kat bangi laa pulak...eh...akak pun xde laa gambar kat bangi...