Sunday, February 17, 2008

Seminggu Sebagai Penganggur Terhormat ;)

Assalamualaikum.....lama gak aku x tulis apa2 dlm blog den nie....heheheh...bz ler..ngan aktiviti2 sosial..hehehe...lagi pun...kalo nak online kena gi bangi or gi mardi...since i'm no longer working..n have no internet connection kat umah kat BTHO itu...so masuk hari nie...genap seminggu laa, aku jadi PT - penganggur terhormat...hehehe....

Actually, it's a big relief...n at the same time...a bit bored...but overall...best giller!!..ye laa since aku graduate kat Uniten tu...aku sempat rehat 1 bulan jer...n terus dpt kerja kat UPM..n kerja smpai 6 tahun...alhamdulillah...we are talking about long holiday...x kira ler kalo cuti tahunan tu..semua org ada laa.aku dulu setahun dpt 30 hari gak.....dlm masa seminggu nie...aku agak santai...2 hari..sakit skitt...so xde gi mana2...yg lain tu...gi jalan2...n hang out ngan kengkawan kat fep..hehehe...jumpa michelle...my mba's classmate..n groupmate...masa kat UPM dolu2..

semalam...gi tengok match antara selangor ngan my team...seperti yg dijangkakan..selangor menang laa...mana leh red giants kalah ngan budak hingusan...malu ler!! tu pun menang 2-1 jer..hehehe...tp...kalau nak best..kena laa fight yg equally strong...cam Kedah...so i'm looking forward match between selangor n kedah this coming april....hari nie...lepak kat my parent's house @ bangi..n gi mines jap..beli boot bola utk my hubby....

aku sebenarnya ada banyak benda yg nak kena settle sebelum bulan april nie...:
1. arrangement ngan MARA pasal aku punya study loans
2. keter aku
3. barang2 dalam rumah
4. LPPKN
5. Balik kg- kedah n perlis
6. persediaan - rumah sewa kat sana
7. Etc..

nak kena buat satu2...dlm masa yg sama...aku nak hang out ngan family n kengkawan gak :P
ok laa geng...nak solat maghrib dah...ada masa lain...jumpa di coretan yg lain...

4 comments:

Anonymous said...

orang tu dah jadi penganggur eh... maleh sgt ni nak bangkit p kerja... hehe.. ok la... byeeee

durra abd razak @ kocikin... said...

hahaha....ye laa nak rehat...lepas 6 tahun kerja..pastu..esok2..bila kat sana...mesti kena 'buli' ngan mat saleh punya.. aja aja faithi...huaahahaha

Eida said...

tidur bawah meja
dibilik itu
kena usik hantu
dekat Bentong
lari dari ISO
punya pasal

wa kah kah

durra abd razak @ kocikin... said...

hehehe....ko ingat lagi eh kenangan kite tu daa...hahaha...ada lagi..
makan meggi amik dr stor..
tangkap ikan ko kat tepi DKAP
ponteng gi mines..hehehe