Saturday, March 29, 2008

Bola n pertemuan ADR

Khamis lepas, aku follow abg aku seperti biasa tengok match between Red Giants ngan Geng Seladang/ Ipoh Mali kat stadium shah alam....patutnya match tu tarikh election lepas, tu yg kena cancel...so khamis lepas ler diorng lawan balik...n kali nie, stadium hampir penuh...sebab dh nak end season..First half- ipoh mali score 1...senyap kejap ler selangor....sunyi sepi laa satu stadium..masa tu aku tengok muka penyokong s'gor...especially abang aku ngan jalin...mmg jem aaa...hehehe....mana x nyer...lagi seminit sebelum rehat, dpt free kick...n terus goal pulak tu...mmg cantik pun goal perak tu....

n lepas kena 1-0, baru ler nampak selangor fight habis2an..smpai kan dlm masa 10 minit, lebih dr 10 kali cubaan gol jarak dekat...smpai kan golly perak..minta break jap...sbb lutut dia lenguh kot...hehehe.....lepas tu...dpt ler goal sebijik...TAPI...selangor jadi relax abih gaya cam dh goal 5 bijik!!!...n lepas 15 minit tu..bila perak dh start attack...baru ler tersedar dr lamunan...n akhir berjaya tambah goal lagi...jadi laaa 2-1..mmg jalin ngan abang aku...happy giller laaa sbb s'gor menang...suasana masa tiap2 kali goal tu...meriah giller....selain bendera pasukan memasing...naik gak ler bendera Pas, PKR ngan DAP...hehehe..kelakor pun ada gak...bulan sebesarnya..terpampang kat stadium bukit jalil tu...

N keesokan harinya....aku spent masa ngan chah n rinie...seperti yg aku pernah kaborkan...diorng nie...memang best friends ever aku...semenjak alevel kat PPP, UiTM lagi kami dah ngamho...alhamdulillah...walaupun kami x sokmo jumpa...tp contact tu x pernah putus...even mak ayah kitorng pun kenal each other...dolu2 masa kat shah alam dulu...kami slalu lepak kat umah mak ayah chah kat section 7....kalo x silap aku laa...n bila aku gi kelantan, akan lepak kat umah mak ayah rinie pulak....n sama gak ngan diorng...slalu gak datang umah aku...smpai ler dh beranak pinak nie pun...kalau ada apa2 nak citer....aku cari laa diorng dua orng nie dulu...mujur laa ada teknlogi YM...hehehe....so hampir tiap2 hari ler aku dok communicate ngan diorng....so dr pagi smpai ler ke petang...kami hang out sama2.....cam dolu2 laa...so guys...thank you very much atas segala2nya.n aku sayang korang!!..kome faham maksud aku ;)

3 comments:

zap said...

yeah, we have a great time together since zaman Alevel lagi...ADR Forever...akan kukenang ko n chah sampai ke akhir hayat...t kan aku mula sedih nih...ko nak meninggalkan kitorang nun jauh dimata...tapi takper lah asalkan kita sentiasa dekat dihati n jangan putus hubungan walau apa pon kay...satu lagi aku sedih sebab aku maybe tak leh nak hantar ko at airport on 4th tuh...sebab aku sendiri pon tak balik mesia pon lagi still kat dubai...anyway, gud luck all d best....n take care of yurself kay...aku pon sayang ko dah macam adik beradik dah.....luv you durra

Anonymous said...

la zap mana plak kuar nama aku nih...error tuh durra...aku ni RINI confused jap aku

durra abd razak @ kocikin... said...

hehehe...tu aku pelik tu...mai mana lak zap nie...jejaka mana eh..hehehehe..rupa2nya ko..hahaha...alaa jauh di mata, tp dekat di hati..kalo aku dok malaysia pun..kite bukannya jumpa sokmo pun..online jer yg banyak..habis kuat...jumpa korang masa bukak pose kat hotel yg disponsor oleh ko..hehehe..tahun nie..aku buka pose kat perantauan ler..iskhh...tp i'll have to go n be strong..demi visi n misi aku...insyallah...harap2nya..tercapai hendaknya impian aku tu...Amin...