Thursday, April 3, 2008

Dr Perlis ke Kedah..dan berulang alik

assalamualaikum semua......aku dh kat seminggu kat bumi kedah n perlis...dr ahad lepas...n akan dok ulang alik dua negeri utara tu...n 9hb..aku berangkat balik ke KL...bukan apa, nak jumpa tok ri n tok aji..n mak tok...serta saudara mara..untie2..uncle2....sepupu sepapat semua etc....

so sempat lepak kat umah sewa parents aku kat kangar...n sempat gi langkawi 2 malam...yg best tu, aku berjaya 'bawa' abah n mama join aku sekali gi langkawi...kebetulan..my abang ada meeting kat bumi mahsuri tu....so dpt gak hang out sekali reramai...aku sempat ler pekena gulai panas kat roundabout kat airport tu- favourite aku tu!!...mmg marvelous..hehehe...lepas tu...makan laksa n rojak power kat tepi laut sebelah airport tu...nak tau sape yg aku jumpa kat sana?? even artis pun makan kat situ gak..si Catriona Rossa...minah saleh / separuh saleh..yg accident b4 this....tp...she looks better..n sihat....tengah lepak ngan family dia gak....cuma aku x sempat nak pekena ABC special kat Temoyong....nnt balik next year pulak....

sempat ler aku bawa abah n mama gi naik cable car n lepak kat pantai....n agenda wajib- shopping...aku gi ngan mama...aku x beli apa sgt pun...beli lugage beg jer...tp mama beli boleh tahan gak....tu nak gi bandung lak next week....aku x beli sgt pun....sbb x tau dah nak beli apa...n end of this month nak ke Padang, indon...balik 2 hari..berlepas ke manchester...so balik dr kedah nie...aku nak kena start kemas2 rumah n packing barang2....hmmmm

aku kat umah pak lang - adik ayah aku....so dapat ler aku jote down something utk blog aku nie...gambar ada ...cuma malas nak upload gambar...sebab amik masa...nnt aku balik bangi...aku upload laa gambar2 tu eh....termasuk masa aku gi pulau pangkor ngan masa main boling aritu kat alamanda...till then....adios....

No comments: