Friday, August 22, 2008

Alhamdulillah

Alhamdulillah...aku selamat smpai ke bumi msia tercinta selepas melalui perjalanan yg lama...smpai lutut kanan aku sakit balik laa sbb lama sgt duduk atas kerusi...mana x nyer...dr newcastle..ke dubai..6 jam..transit kat dubai 10 jam!! dubai ke kl...boleh lak singgah jap kat singapore..2 jam lagi...overall...24 jam laaa aku amik masa nak smpai klia...nak tiket murah n senang naik kat newcastle punya pasal...hehehe...tp xper laa...peluang 2 bulan yg ada nie...sempat laa aku nak jumpa tukang urut...betul2 kan mana2 part yg terpeleot tu...

smpai sini...semua org mmg suprised..hehehe....sbb diorng x tau pun aku nak balik jap...sbb my abang nak mai uk pun lepas raya...tu pasal ler...balik jap...hehehe.....so td...aku sempat ler jap g MAHA 2008 ngan ayah n ibu ku tercinta.......hmmm amazingly there are so many changes...compared to 2006...no more khemah gergasi...been replaced with huge buildings...n more organize..in term of parking, traffic n inner transport...tp since lutut aku injured...im not really keen to wandering around...aku g kejap jer....mujur gak ler...x yah jalan2 jauh2...sbb ada buggy car tu...

2 comments:

Eida said...

Durraaaa! ko nak buat suprizing yer...aku dah tahu ko akan balik Mesia dan dah sampai Mesia.

Senang2 mai ler umah aku..makan nasi. Cakap siang2 ler

durra abd razak @ kocikin... said...

hehehe...tu mesti internet habaq tu..agak dh...si as..x pun..si razman...kwang2...no problemo...inysyallah smpai laa umah mung..since aku kan penganggur...hehehe