Friday, August 1, 2008

Kaki kananku

alahai....puas sakan berjalan last weekend..this week..aku punya lutut kanan..jem kejap..3 hari..off duty..kecederaan lama aku...gara2 jadi atlet masa remaja dolu2..hmmm..nak kata apa lagi...padan ler kat muka sendiri...hehehe....mujur ler..sepupu aku-kak awie..reti gak nak urut skit2...so by today, alhamdulillah...getting better..walau pun..tak 100% recovery...tp..dh 75%...kira ok bangat ler tu...dh leh jalan lurus laa...x macam ketam..

Betul laa org kata...buat apa2 biar sederhana...Islam pun encourage gitu..haa..degil...tu pasal ler kena.. :) tp weekend nie..kalau azah ajak gi car boot kat seaham..mesti join punya laa....hehehe....ayah aku cakap...priority comes first...tp..bukan aku g car boot tiap2 ari pun..tu pun weekend..dh ler dok sorng2 kat sini...nak buat apa lagi??? shopping/ window shopping ler jawabnya utk mengisi kesunyian di perantauan..chewahh!! hehehe...esok bila suami aku ada kat sini...tukar ler schedule...hehehe....

p/s: Ya Allah..Kau sembuhkan laa kaki kanan ku ini...Amin....

4 comments:

Anonymous said...

Dura,

letak la lagi gambar-gambar best kat uk tu... atau gambar tempat-tempat menarik yang u pegi.. ala macam omputih cakap tu picture worth of thousand word!! (hamtam saje le...)

Nik

durra abd razak @ kocikin... said...

allo mr consultant..
ada gamba2 tu...saya letak kat dlm durra flickr..ada link kat sebelah kiri tu..sbb..leh letak banyak skitt..tp ada masa..letak gak kat blog nie..

Anonymous said...

Ooooo kat durra flickrr rupenyerr...

alaaa tu jerrr gambarnya? mana cukup!

mana gambar anfield? gambar steven gerrard? Kop? Rafa Benitez?

gambar2 newcasle ke, alan shearer ke tak payah la tunjuk..

hang dah duduk kat uk tu dah dekat la tu... pi la jumpa diorang..

he he he

durra abd razak @ kocikin... said...

huk aloo...lama lagi laa nak dok sini...lagi pun nak g tengok semua tu mau kena banyak £££...hehehe...tp nnt kalau saya g, confirm masuk dlm flickr etc...dun worry...