Wednesday, March 18, 2009

Visitors from Newcastle...





Sepupu aku datang dgn family....minggu lepas....among e reasons, nak renew passport yg dh expired itu....selain itu nak bawak bebudak nie jalan2 kat London & Isle of Wright sebelum balik Newcastle.....Diorng g London hari jumaat tu jugak...dapat laa aku tumpang sekali ke London dan jumpa dgn Lati (please refer from e previous entry).....Masa aku tinggal kat Newcastle...sepupu aku laa yg mcm jadi aku punya penjaga...chewwaahhh....n aku slalu laa babysit bebudak dua orang yg comel lote nie....going to miss them much..much......sepupu aku pun dah nak dekat abis dah thesis...most lightly balik malaysia...end of this year.....Hopefully, she and her husband manage to finish their studies by then....

2 comments:

Eida said...

muka orang sejuk rupa ceng gitu dah...merah ping wooo

durra abd razak @ kocikin... said...

hahahaha....mana ada laa daa...dh lahirnya coklat...coklat gak ler kat mana2 pun....