Thursday, May 7, 2009

M.A.L.A.S


P/s: gambar kat atas nie...sekadar hiasan...kasi ceria skitt.....yg nie hasil tangkapan aku kat Kuekenhof aritu......aku suka bunga nie...siap jadi wall paper pc lagi....

Hari nie...masuk hari ke-2 ..hari malas sedunia aku....aku ponteng kelas...lepak2 jer kat umah...sambil layan Charmed yg dh basi tu yg aku dh siap2 tape tu....letak makanan sebelah...kunyah..kunyah..dan kunyah...hehehehe....semalam pun dh siap stock up makanan dari asda...ada cornish ice cream yg sedap giller tu...layaaannnn.........yugort..hehehe...

Ikut weather forecast...today should be sunny...aku pun..basuh ler sarung duvet semalam...tp manusia nie...siapalah sgt...nak leh bg prediction yg 100% tepat....so today is windy...breezy and gloomy..that for sure...menambahkan perasaan yg malas ini....dh ptg..duvet pun dok lembab2 gitu..

What else can we say about e UK weather....if it is not gloomy..it might be raining..only once in a while e sun will come out....the weather do have effects on my mood sometimes...heheheh...alasan daa....diri sendiri malas..mau salah itu cuaca :P

i received a not so good news from my sister this morning...my dear untie just had another stroke..her condition is not that positive..since she had suffered major stroke last year....that caused her half body paralysed...I'm praying to Allah for her recovery...InsyaAllah...semoga sepupu2 aku..dan jugak mak aku....she must be worried too...sbb tu kakak mak aku...banyak2 bersabar dan berdoa....Amin....

4 comments:

kenit said...

durra walopon bunga ko kaler merah, tapi nape nampak cam gloomy seperti tuannya?

durra abd razak @ kocikin... said...

hahahaha......bunga pun sama xde semangat gak...dlm cuaca yg ala2 monyok tu :P

princessGarnet said...

eh tu bukan effirul, aku tak perasan login as dia plak huhuhuhu.. mana le tau kalu ko surprised tgk ntah sapa tuu.. sowi

durra abd razak @ kocikin... said...

hehehehehe......kantoi ;)