Saturday, August 29, 2009

The ultimate machine...





Walaupun ianya hanyalah vacuum cleaner....tapi pada aku...ianya ultimate machine...especially bila satu umah bercarpet...amat2lah membantu..dgn cuaca yg mandom nie.....ini lah buah hati pengarang jantung aku yg terbaharu....setelah sekian lama x pernah ada vacuum cleaner...duduk kat BTHO pkai penyapu n penyodok jer....sbbnya...rumah aku...mmg kosong...xde sofa...xde carpet...hanyalah tikar sarawak yg cool itu semata2.....
sapa2 yg pernah dtg umah aku...tahu lah...keadaan umah
Rumah aku skrng pun lebih kurang sama jer...hehehe.....cumanya bercarpet...tu pun...sbb mmg dh sedia ada.....sofa xde...disebabkan size umah yg comel...semua brg2 nak kena small scale...sbb ruang yg x mengizinkan...termasuk laa ultimate machine nie...
Alhamdulillah...so far....aku sgt suka dan serasi dengan pengarang jantung nie..so far so good....hehehe..takut lak nak puji lebih2 lak...kang dia naik kepala buat hal..aku gak yg susah..huhuhu....hopefully, kasih kami berpanjangan...paling2 aku expect..dia akan temankan aku...kurang2 pun 10 tahun :) bersesuaian ngan nilai pelaburan yg telah disalurkan....InsyaAllah..Amin

5 comments:

Idlan said...

Hehe. aku pun baru invest in seekor dyson. Sangat la berbaloi!

durra abd razak @ kocikin... said...

hehehe...kan..kan...nie mmg dyson fan nie...skali tengok ghupe kat dlm air...dh tau...jantan ke betina..

Anonymous said...

durra, berapa harga tu?ada sale ker menda ni?aku tgh intai2 vacuum cleaner gak.
-asmah-

the avenue itu aku said...

yeah hehehe

durra abd razak @ kocikin... said...

asmah,
harganya not bad...ada diskaun...pejam mata...amik sebijik..lama dh buat survey...mmg berkenan sgt ngan binatang sekor nie...