Thursday, October 15, 2009

Bermulanya....








Musim panas yg mengasyikkan semakin ditinggalkan....daun2 mula kemerahan2...dan berguguran....kedinginan yg sesekali terasa sampai ke tulang hitam...terutama malam yg semakin kelam...
hehehe....bermadah2 ler pulak ;) tp tu laaa...bila summer dh xde...masa nie...mmg terasa rindu kat Msia...ye laa..sbb sejuk gedi...hihihi....kena pkai baju berlapis2....gloves..etc...ini x masuk winter lagi....patutnya badan dah boleh terima...tp..perasaan tu...kekadang terasa sedikit ralat...
Cukup setahun aku berada di bumi Soton nie.....dr xde benda nak buat...jadual harian ku skrng..penuh dan padat dgn pelbagai tuntutan, tanggungjawab dan semestinya rutin harian....meriah....sampaikan..rasa masa berlalu begitu pantas...tetambah...skrng nie...malam semakin panjang...walau bagaimana pun...aku amat2 bersyukur ke hadrat Illahi..kerana dilimpahkan dengan NikmatNya yg tidak ternilai...iaitu berada di bumi asing ini....yg juga tempatku mula2 mengenal dunia.......Alhamdulillah...walaupun perjalananku masih jauh...jika diizinkanNya.....aku ingin utk meraih sebanyak mungkin ilmu & pengalamanan...walaupun hanya setitis dr lautanMu yg seluas alam....Amin....

5 comments:

Eida said...

hebat gambor yang last sekali ni...selamat "berheater"

Neny said...

Gambar ko yg last tu...adakah ko terasa mcm heroin Autumn In mY Heart? Hehehehe....

durra abd razak @ kocikin... said...

Daa...
hehehe....gambo 'mahal' tu..kat hyde park, London...tu yg maleh tu..heater2 nie :(

Neny...
hihihi...ada gaya heroinnya tu ker ;) tp version Muslim laa...hihi..hero jer xde....

Mummy Faridah said...

amboi jiwang sungguh!

durra abd razak @ kocikin... said...

Faridah...

hehehe....jiwang skit2 ;) gloomy2 nie...senang nak dilamun perasaan...