Tuesday, October 6, 2009

Fauna....

Saya baru jer lepas makan...Burrpp.......skrng time utk sunbathing...Auuummm!!!!


Jom g sebelah sana.....kawan2...tunggu saya.....tungguuuuu...



Dah dekat 2 jam dah nie....smpai sempat melepas 2-3 kali...mana laaa diorng nie....
janji nak g karaoke....



Jom lepak!!!!!!!


Masa saya kecik dulu...Mak saya suka belikan baju jenama awak "Ladybird" utk Hari Raya....Rupa2nya...awak nie comel2 belaka.....





Letih gak lepas berenang berjam2 dlm air yg sejuk gedi....kasi badan rehat jap...Nak naik atas batu...kang tertido pulak!!!


Apa laaa si samat kat atas tu kecoh sgt...best apa dok atas batu nie....kasi ZZZzzz seround laaaa..makan pun udah...apa lagi!!!



Apa pandang2....ada hutang ka????? Mmmbeekkk....aku tau laa 'baju' aku nie cun n muka pun cute :P



Malas laa nak layan awek nie...best sgt ker amik gambo ngan aku???? tp muka takut2....apa daaaa......ker sbb aku ensem sgt kot....hehehe..ye laa sepupu aku kat tanah rendah...mana ada kena pkai winter coat mcm aku...MMmmooooo

2 comments:

Eeta N said...

Hi Dura, Kak Eeta ni dari Tmn Mesra..bestnyer awak..asyik gi jejalan jer...Selamat Hari Raya to you and hubby

durra abd razak @ kocikin... said...

Hi Kak Eeta,
hehehe....dh alang2 kat sini ;)
Selamat Hari Raya utk akak n family gak...kirim salam kat Cik Tun jugak :)