Thursday, November 19, 2009

Sepetang bersama Sifu Tie Rack

Sesudah terkial2 melilit scarft yg agak susah utk di'bentuk' itu..Kanan sekali ialah cikgu Aida yg sudi mengajar kami...sambil melayan kerenah kami yg sangat kecoh...itu baru 1st cara...lagi 3 cara..dah kelam kabut..smpai lupa nak amik gambar...hehehe...sabo jer laa kan..yg pasti...lepas nie, reti gak ler aku mencuba memakai ala2 belit nie...kan slalu..tudung bawal jer..sesekali nak cuba yg lain lak ;) harap menjadi laa di pagi Aidil Adha nnt ye kawan2...Tungguuuuuuu....


Kelas x mula lagi...tp bab soru...dah settle dulu...apa2 pun...kita makan dulu...memasing semua x sabar2 nak menjamu selera..menu pelbagai jenis ada....tuan rumah sediakan bihun tom yam..yg lain pakat2 bawa..ada oreo cheese cake..bihun goreng...agar2 buah..keropok ikan pun ada...kenyang den..Alhamdulillah...lepas tu..baru lah boleh fokus dengar penerangan cikgu Aida...
Petang yg sempoi dan happening!!! Yeay...

5 comments:

Aida Narina said...

Yeay sepetang bersama-sama kakak2 paling sporting kat soton! yang paling best, semua tekun nak tuntut ilmu, love it to the max! tadi dah berjaya amik video untuk square yang lilit2, nanti aida letak kat blog. :)

durra abd razak @ kocikin... said...

Aida,

tengkiu2 sbb sudi ajar kitorng semua nie...paling cool eh ;) hehehe...loving it too...cant wait for another session..tungguuuu

Anonymous said...

durra...kasih sayang yg tak terhingga itu hanya milikmu rupanya :D

-Asmah-

princessGarnet said...

kalu ada rezeki bolehla aku jadi tokey shawl lak hehehehe

aminn

durra abd razak @ kocikin... said...

Chek asmah...

hahahaha....nie pasal pkai minyak pengasih terlebih laa nie :P


Chek Misha,

ko nak join e bisnez gak eh...boleh..boleh...InsyaAllah...