Tuesday, May 4, 2010

Ops pasang-memasang



Lepas usha punya usha..belek punya belek online, kedai2 etc...last terserempak gak yg berkenan...especially tang harga laa terutamanya..kalo brand new..nak nak yg leh adjust level katil tu..paling2 100 GBP..mana mampu sehhh......dah rezeki, terjumpa laa cot nie kat carboot...nampak ok...brand pun ok..Mothercare...walaupun bukan latest design...tp masih in a good condition...tang warna tu yg aku paling berkenan...White!!..org tu kata...semuanya ada.......gamble kan ajer..bawa balik..... n teruskan ops pasang-memasang...adeh....4 screws missing!!! adeeh...dh kata brg 2nd hand kan...sabo jer laa..nak lengkap...beli baru laa kan..ngengenge..atas inisiatif my abang...berjaya beli screws dari online...yeaahh...ready to go!!!

5 comments:

Min said...

cute!

Neny said...

byk dah ke beli brg baby?

durra abd razak @ kocikin... said...

Min,
cute kan ;)

Neny,
aku beli yg basic2 jer dulu...skit2..bila usha balik...eh..banyak laa pulak...kuikui...tp yg besar2 x beli lg...mcm stroller...

Wan's Family @ Southampton said...

comel! cantikje durra,bestnya suka white gak:),kene ajar dr kecik lagi duduk sini durra, mmg membantu ade cot mcm ni.

Hubungi Kami : said...

Wahhh dah berapa bulan sbnrnya ni? akak plak excited..hehehe...Jaga diri baik2..jgn lasak2 sgt...byk2 kan berehat...jgn tension2...klu dah 4 bln keatas baru kira dah lps red zone...mcm mak nenek pulak akak ni kan?? anyway congrats!!!