Monday, May 10, 2010

Rush Hours...

Adeehhh....belum apa2...terasa letih...hehehe....jumaat lepas...Alhamdulillah...dpt kunci rumah baru walaupun dpt pun jam 5.30 ptg.....selepas perlu membayar hampir 2k....deposit+2 bulan rent+ etc...ok laa..bab tu dah settle...nama pun pindah...jadi, dah ada kunci boleh laa mula operasi angkut-mengangkut.....aku x buat langsung keje2 mengangkat/mengangkut....aku cuma masuk n kuarkan barang2 dr dalam kotak sahaja :D AMARAN keras...dilarang membuat kerja2 berat...hihihi...cian kat my abang...apa leh buat kan ;) pelan2 angkut brg...sehari 2-3 trip..lama2 settle laa tu...InsyaAllah...

Mmg letih laa nak pindah2 nie...tp apa boleh buat....rasa this would be e last time, hopefully pindah-randah kat UK nie...manyak menda nak kena buat...bukan takat pindah2 brg..pindah2 alamat2, services tu yg bikin poning..poning...walaupun...bab tu...leh kata semuanya my abang yg uruskan..Alhamdulillah...my abang steady....harapkan aku...adusss....payah nak cakap laa kan with my current position....hehehe...jadi, aku pening& concern bg pihak beliau laa...kuikui...apa2 pun...i'm happy with our new house...walaupun x perfect...but its ok...kalo nak perfect...esok2..buat umah sendiri laa...hehe ;)
InsyaAllah selesa laa utk kami 3 beranak nnt :D ecewwaahh.....

ok nak masukkan brg dlm kotak lagi...while waiting for e current house agency agents to come and do their monthly checking kejap lagi....bye-bye :)

2 comments:

Mummy Faridah said...

auntie durra, cian kat uncle bad angkat barang sorang2.. set time la kita panggil hero2 di soton ni utk ngangkut brg sekali harung.... hero kami standby dah ni.... tunggu on-call dr korang jek... bila last dok rumah tennyson crt?...

durra abd razak @ kocikin... said...

untie faridah...
nnt kita panggil uncle2 soton tu tulun bila nak angkat brg2 besau okeh ;) dont worry...mesti panggil punya :D last dok tennyson court yg bersejarah tu..19hb..InsyaAllah