Tuesday, May 18, 2010

Time to say goodbye....





It is time to say goodbye...to our 1st house here in the UK...bye2 5,Tennyson Court....bye2 pokok2....bye2 car park...bye2 burung2..bye2 Sky tv..bye2 shower above the head...hehehehe.....bye2 semuanya....


@@@@@@


@@@@


@@


@




Rumah yg banyak meninggalkan kenangan manis...full of ups and downs...dan di sini lah bermulanya kehidupan baru kami...Alhamdulillah.....


*


*


*


*


*




Welcome to the new house..5, Lowmans House....just few blocks from our beloved Tennyson Court & within Portswood area indeed....cute n yet a "warming" house...InsyaAllah...akan bermula kisah kehidupan baru kami anak beranak...Moga Allah permudahkan segala urusan & diberi keberkatan kehidupan kami di sini...Ameen......




Would be away from the internet access...hopefully it wont be that long...

10 comments:

hana.basri said...

cant wait to see ur 2nd home kak durra~!!

Anis izyan Abd Rahman said...

waah~
besh nyerrrhh

Anonymous said...

Bye2 umah yg cute tu.huhu..nxt time g umah baru plak la nampaknya.yeye.. see u then-->2012.twink..:>

Little Qhalish Tudung Gallery said...

Alhamdullillah...insya'allah rumah dura akan sgt2 berseri dgn kehadiran 'permata hati' nnt!!

durra abd razak @ kocikin... said...

Zawati,
InsyaAllah :) penat memunggah x abih lagi nie...hehehe

durra abd razak @ kocikin... said...

Anonymous....
yup....rumah cute yg sgt homey...itu akan jadi kenangan...c u in 2012 ;)

durra abd razak @ kocikin... said...

Nana......
2nd home....have to wait...cleaning in progress...hehehe...kalah tongkang pecah!!

durra abd razak @ kocikin... said...

Hi Anis.....
kita dh jenguk awak punya blog...menarik..tertarik :)

kakZa said...

Kami pun dulu pindah 3 kali...
first house kat Lon Hendre, kecik jer rasanya size 30 x 40 ka persegi jer...anak sorang ok lagi.
Bila dpt anak ke 2, pihak Uni offer rumah lebih besar di Caerleon... lega rasa besar sket...lepas setahun pindah tgkat atas plak yg lebih besar sket...huhu...

durra abd razak @ kocikin... said...

Kak Za,
mak ayah saya pun pindah 4 kali maasa kat Aber...saya rasa lepas nie...malas dh nak pindah..InsyaAllah stay kat rumah yg ke-2 nie jer..letih betul pindah randah nie...huhuhu