Wednesday, June 9, 2010

Sang Mentari yg dirindui..................


Mcm mokcik nak g pasar jer....hehehe......tp mokcik vogue ok ;)


Sebenarnya...event nie dah berlalu lebih sebulan yg lalu...tp sbb bz ngan kisah pindah-randah..tetamu datang..selain kisah internet access yg ngokngek tu....maka terperap jer dlm pc...hehehe....baru hari nie dtg mood nak bercerita....nie event family day southampton kat Itchen Valley yg x baper jauh dari rumah kami...dlm 15 minit jer...nice venue for gathering or picnic...walaupun cuaca aritu masih lagi sejuk...tp sunny...mmg menceriakan...
Makanan..MasyaAllah...mmg banyak :) yg aku target...all those Malaysian delicacies yg aku x reti buat dan lama dah x makan....Alhamdulillah......sgt menceriakan...cumanya...aku dan my abang x sanggup nak tunggu lama2...a bit windy...aku pun baru jer baik demam....lepas makan2...bersosial serba skitt....gerak balik...hehehe....sbb malam sebelum tu...teruk gak mempacking brg2 kat rumah....catching up with due date to evacuate the house...balik..perut penuh...apa lagi...ZZZzzzzz......another happy day in Southampton....
********
****
***
**
*
p/s: thanks to chek puan asmah...supplier utk photo2 yg ceria nie =)

No comments: