Sunday, September 26, 2010

The Day.....25th September 2010

Mek Yah & Shafik....
echee..echee......welcome to a "new world"


memasing tengah control cun & hensem...hehehe....


bagus betul lah pak cik arief....sampaikan iman tertido Zzzzz....lepas nie...
boleh laa babysit Haikal kan ;)
bagi chance mama dia g lepak kat mamaks...muahahaha




my beloved mama......how i wish i was there to help her.... :(
luckily she has circle of good friends...yg lebih kurang mcm lord of e rings nyer team =>


my 2nd sister with her daughter cheeky Iman....makin manja mek nie..
mementang nak dpt adik.... ;)




Dataran Surau Annur.....tukar venue kali nie....selalunya kat Jalan 1/7C....
Alhamdulillah...semuanya berjalan lancar....Thanks to kak cik farah & zahid for e photos...
tunggu adik2 ku...aiseh....ntah berzaman laaa nak dpt tengok...huhuhu....


5 comments:

Anonymous said...

Tahniah...sama cantik sama padan. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.
Memang sayu lah tak dapat attend and be part of the majlis..biasa lah kalau majlis kawin ni, org yang kawin tak sesibuk/ sepenting orang yang mengurus (ibu bapa/ adik beradik).
Takpe kak, tunggu arief lah, cuma mungkin tak berapa nak happening sbb just menyambut menantu..hehe..
-Anis Azhar Rahman

durra abd razak @ kocikin... said...

Anis....
Alhamdulillah...semuanya dh settle..tunggu nak g belah lelaki kat Johor tu...
huhuh...apa nak buek...sabar jer laa kan..esok2 tunggu satu2nya dpt adik ipar pompuan lak ;)

Neny said...

lawa adik ko durra..muka cam Fauziah Ghous gitu...

tahniah to the couple..semoga perkahwinan bahagia dunia akhirat:)

durra abd razak @ kocikin... said...

Neny,
thanks...daku tiada di situ...huhu...
make up banyak sgt tu neny...hehehe..

princessGarnet said...

sama cantek sama padan.alahaii sejuk tengok muka adik ipar ko heheheh.. tahniah ye utk newlyweds n famili