Monday, October 18, 2010

Chinta ku...

Yummy.....

Kuda ku lari gagah berani.......ayuh lari..... ;)



Windmill!!! sedap dimakan begitu saja.....wpun agak sayang nak menelannya..huhuhu




my ugly duckling.....turning into black swan...Yummy...


Selama nie dok dengar kisah belgium choco yg sedap bangat tu jer...dah rejeki, wpun lalu jer Brussel...n x dpt nak pantau coklat2 kat situ...dpt gak aku merasa coklat yg femes tu...mmg betul sedap seperti yg org citer2...bukanya myths...ku hargai keenakannya...
thanks very much to uncle syed & auntie ita ;)
sbb lately, lepas pregnancy nie...aku mmg naik 'gila' ngan benda yg bernama chocolate nie...ada jer aku dok mengunyah benda alah nie...sebelum...xde laaa obsess sgt..x kisah langsung...tp buat masa nie...obsession aku ngan chocolate...tahap mega...tahap mega ok...asal g mall jer..mesti balik ada chocolate dlm plastic carrier tu...among my fav. is Thornton..Celebration pun layan gak..dll...
selalu sgt laaa..tetiba kalau dtg mood obsession ngan sesuatu benda tu...aku dok pulun yg tu jer...smpai 1 peringkat..buhsan datang...terus aku lupakan jer obsession tu...hehe...apa2 pun...Bon appetit!!

2 comments:

princessGarnet said...

btul kan belgian cokelat mmg sedap tiada tandingan. apa laa secret ingredient tu hehehe

durra abd razak @ kocikin... said...

betul..betul..betul...
aku terpikir gak..pesal belgian cekelat nie sedap bangat...hmmm...apa2 pun...telan jer...sila laa makan tanpa was2...ok...maybe dia punya cekelat tu..cekelat special ;)