Friday, October 29, 2010

Sesungguhnya...Dia Maha Penyayang :)

Jalan2 Bournemouth...usha uni. mama dia....ntah bila dia nak mula study pun x tau laa...at e moment..leh laa dia babysit saya dulu..yeyeyeye...

What are u looking at????
baru selesai nyum2...jadi kena burp...Burpp....Alhamdulillah :)



Bersedia utk kuar jalan2...yeyeyeye....sbb saya suka sgt tido dlm stroller saya yg sgt cozy tu...hehehe...bagi chance ler mama saya nak berwindow shopping ;)



Naper kita ada kat sini mama????
Yg pasti...ini bukan bilik saya...mau tergolek kalau tido kat katil tu...




Bersedia utk jalan2 lagi...hehehe....kami share hobby yg sama...1 family...suka jalan2... :)



Saya....hanya tinggal kenangan... Suatu ketika dahulu...............semoga episod ini tidak akan berulang lagi...Ameen...
Alhamdulillah...saya sgt2 happy dah sihat skrng....Umur saya pun dah nak masuk 4 bulan...dlm masa 2 minggu lagi (16/07/2010)....Berkat doa semua yg mengenali saya...kesihatan saya semakin bertambah baik...wpun paru2 saya masih bawah 50% dari paru2 kawan2 saya yg lain...tp overall...Alhamdulillah...saya masih lagi perlu jumpa dgn abang2 n akak2 kat sepital utk monitor progress saya...dan jugak saya masuh lagi on prescription Gavison 6 kali sehari...oh yer...next week ada appointment lagi..jumpa Kak Melanie ngan Kak Sandra ;) saya leh dikatakan...Baby yg normal & sihat...yeaahhh.....x sabar rasanya nak balik Msia jumpa dgn nenek, tok, wan, mak tok, auntie2 & uncle2..semua lah kat Msia tu ;) bila lah agak2nya tu kan...huhuhu...lepas pakar bg green light utk saya travel by flight...barulah abah & mama saya boleh buat plan utk balik Msia...sebelum...tu....kita lepak2 dulu kat Soton nie ;)
Sesungguhnya...Dia Maha Pengasih lagi Maha Penyayang...Alhamdulillah...

4 comments:

Neny said...

alhamdulilah...semoga terus sihat membesar dgn cerdas dan cergas...auntie akan terus mendoakan kamu muhammad haikal :)

p/s: durra..aku pon terasa sebak tgk entry ni durra..sbb walaupun aku x penah tgk anak ko ni, tapi aku dok teringat2 masa kita dok YM dulu, masa ko berkongsi kesedihan problem haikal dlm perut dulu. the title of this post really meaningful to u kan?

durra abd razak @ kocikin... said...

Time kasih banyak2 auntie Neny..mama saya pun terharu gak dgn moral support dari auntie...

Neny...
tu la kan Neny..mmg x dpt aku nak bayang/ceritakan..mcm mana perasaan aku tiap kali tengok muka muhammad haikal nie..Allah sahaja yg tau..yup ur absolutely right...Sesungguhnya..Dia Maha Pengasih..Lagi Maha Penyayang :)Subhanallah..

princessGarnet said...

jangan lupa inform bila nak balik holiday tau, wajib!!

Min said...

cant wait to meeting u my little hero... haikal...!