Thursday, October 14, 2010

Visitors from Metro Bangi ;)


Diorng mmg cool.....uncle n auntie yg muda lagi rock!! mana lagi kalau x Portsmouth...tu jer laa modal kami kalau org datang soton ;) nak bawa jalan soton...takat museum titanic...lebam gak laa..hehehe




Kagum..kagum...dlm masa x smpai 1/2 jam...auntie berjaya merembat 2 handbag & 1 wallet kat Burberry...huhuhu...x pikir panjang..main capai jer...rezeki..rezeki... :) tempias tu..terkena gak laa kat kitorng...hehehe...Muhammad ler terutamanya ;)
Sebenarnya....peristiwa ni dh berlaku 2-3 weeks yg lalu...tp agak malas nak download gambar dari camera....we received a special visit from our Bangi neighbours. Thanks very much auntie Ita & uncle Syed...susah2 jer dtg jenguk kitorng..especially Muhammad...wpun jadual diorng sgt padat tapi curi2 masa gak dtg Soton...sebaik sahaja balik dari Brussel....terharu..iskh..iskh...diorng nie betul2 jiran sebelah rumah my parents...n kebetulan gak...uncle syed tu bapa saudara kepada Diana Katiman..my childhood friend yg sebelum nie..tinggal di rumah yg sama before her family moved near to UKM commuter station..actually, uncle syed bought the house...tapi x lama lagi diorng pun nak pindah rumah baru yg betul2 mengadap Taman Tasik Chempaka...apa aku merepek daaaaaaaa.........bukan korang kenal pun kan...hihihi...ok laa...masa untuk ZZzzz...nite..nite

2 comments:

hana.basri said...

patutla macam kenaaaaaaal je visitor tu!! hohohho. trus teringin nk visit u & family there. hope ur strong boy is in good condition kak dura~

durra abd razak @ kocikin... said...

hehehe....mesti laa kenal kan ;)
diorng mmg cool...sbb leh rushing from london to soton...lepak2 jap kat soton dlm 2-3 jam terus rushing balik london...sbb esok pepagi dh balik bangi...hehehe
Boleh jer nana...sila2...while we are still here :)