Friday, November 12, 2010

all e way...from Leicester...

Gun Wharf Quay...dh nak sunset...walhal baru jer jam 4.30 ptg...huhuhu




Group photo.....cheeseeeeeee!!!



Jom Mawaddah...amik gambo :D
(alamak..muka berminyak2...huhuhu...aunty Durra x sempat touch up laa..hehe)


2 org kanak2 riang yg sentiasa ceria :) Aiman & Muammar...sorry sgt umah aunt Durra xde meja..sian..kena makan kat bawah...




Hanya mereka berdua yg memahami & merasai kepayahan yg masing-masing lalui....strong fighters they are..
Master Muhammad Haikal & Miss Mawaddah :) semoga Allah sentiasa melindungi dan memberkati kedua2 anak comel ini..serta diberi kesihatan yg berterusan..Ameen
Weekend lepas, kami menerima kunjungan dari tetamu khas Leicester...Min @ Asmin sekeluarga...my x-schoolmate..dormate...n juga...jiran tetangga suatu masa ketika kami bermaustatin di Jitra, Qalha selama 5 tahun....setelah sekian lama...rezeki utk bersua muka kat bumi Omputih nie...Alhamdulillah....sayangnya..kejap sgt...maybe diorng tunggu lawatan balas dari kami lak ;) INsyaAllah..nnt Min bawa kami g usha dinnerware outlet tu ek...hehehehe....
Mcm biasa...tempat2 wajib yg boleh kami offer kalau guests datang...x lain x bukan..Portmouth factory outlet..yg lebih femes dikenali sbg Gun Wharf Quay (3 minggu berturut2 Muhammad Haikal jejak stroller kat situ..REKOD!!)...hehehe...selain Museum Titanic..serta tempat Titanic berlepas sebelum karam di tengah jalan ke New York itu..Mayflower Park..jadi...kami pun bawa min sefamily ke tempat2 berkenaan..sebelum diorng bertolak ke next destination diorng selepas selesai pusing2 kat Gun Wharf Quay...
Time kasih daun keladi...umur panjang kita jumpa lagi..InsyaAllah kali nie kat Leicester ;) wink..wink...

1 comment:

Min said...

datang jgn tak datang... kami tunggu... anyway thanks for everything. semoga haikal sihat selalu... doakan kakak mawaddah gak ye...!