Tuesday, November 2, 2010

Bristol Mali....

Mini reunion alevel15/ Makan malam kat rumah uncle Din & aunt Sarah....Sedapppp dpt makan asam pedas ikan kembung...tp diorng laa yg kenyang...saya kenyang minum susu jer :D

Uncle itik & aunt Wan..n saya :)









Ini kali ke-2 uncle itik n aunt wan datang lawat kitorng kat Soton....1st time tu...masa mama saya tengah pregnant kan saya...jadi...saya x pernah laa jumpa diorg face to face...jadi Ahad lepas...diorng dtg nak face to face dgn saya...for e 1st time...ikut sejarah abah saya ngan mama...uncle itik..abah n mama saya...berkawan sejak diorng zaman Alevel lagi..lama tuuuu....pulak tu...uncle itik tu...duduk sebilik ngan abah saya...n e rest is history...gitu laa serba skittt kisah aktiviti saya hari Ahad lepas...lepas diorng dtg umah kami...kami g jalan2 kat Portsmouth...mana lagi..hehe tu jer laa modal abah n mama saya kalau ada tetamu datang... ;)



lepas tu..kami g umah uncle Din n aunt Sarah...uncle Din pun dulu geng alevel diorng gak...reunion laa kiranya nya...mini reunion...time kasih daun keladi...jauh2 datang dari Bristol nak jenguk saya... : )





malam tu...saya...mmg tido Zzzzz tahap gaban...letih berjalan..tp saya suka org ramai kat keliling saya...yeaahhh....next week..InsyaAllah...ada lagi tetamu..dari Leicester...acik Min sekeluarga...acik Min dulu satu sekolah ngan mama saya...merangkap jiran gak kat Jitra...yg sedang banjir skrng...huhuhu...




p/s : Mama saya tunggu2 gak..kot2 aunt Neny & uncle Mat Ju..turun Soton...satu hari sebelum diorng balik Msia for good... ;) wink..wink..wink

2 comments:

Neny said...

owh!!!aku baru je baca statement ko suh turun soton! aku nak aje durra, masalahnya big boss la...doa2kan kitorg sampai gak tempat ko satu hari nanti ok :)

durra abd razak @ kocikin... said...

Neny,

InsyaAllah...kalau xde rezeki jumpa kat sini...nak jumpa bila balik malaya nnt..ko dh mula packing barang ke neny???