Wednesday, December 8, 2010

Belated...

Dlm tempoh 2 minggu nie..mmg banyak events yg berlaku...tapi time constraint...x sempat aku nak upload...huhuhu...mcm ler super busy kan ;) so utk x lupa nak blogkan in e future..nak list down apa yg berlaku dlm 2 minggu lepas:

-Swindow revisited (ladies day out..plus Muhammad Haikal join sekali)
- London countless time revisted (kali nie agenda utama dan watak utamanya Muhammad Haikal jugak..)
- Snow..dan snow....lebat tu ;)
- Our 6th Anniversary...Walla...
- Birthday my abang....Yeahh....

Cramped gak 2 minggu tu ngan pelbagai aktiviti2 sosial..x masuk kisah lepak2 ngan geng kat Soton..bla..bla..bla...n bla....Hmmm...in two weeks time...agenda lain akan menyusul...small gathering for Kemudian..Bangi clans nak turun Soton..from Bangi itself dan sorng sesat ntah mai dari USA...gonna be a super hectic week!!! Dan bila mula January...akan buka 1 episod baru lagi dlm hidup aku...Yeah..mmg xde chance langsung laa lepas tu nak lepak2 dah :(

4 comments:

Wan's Family @ Southampton,UK said...

bestnya durra,byk aktiviti buat kita enjoy, yeahh..haikal pun seronok sama cos ade mama yg ceria walau super busy!:) may happiness is always with you durra, and family:),sejuk2 ni take care!

Min said...

hepi anniversary durra... kejap je kan? dah 6 thn. min plk next feb, dah yg ke 9... alhamdulillah!

durra abd razak @ kocikin... said...

Ani....
thanks ani...hehehe....sementara xde bz lagi..saja bagi bz...sbb kengkawan lain termasuk ani..semuanya bz2 belaka... ;)

durra abd razak @ kocikin... said...

Min...
time really flies...tup tap tup tap...dah 6 tahun...Min lak nak masuk 9 tahun... :)