Saturday, December 11, 2010

Tahun baru...dgn skill terbaru...




Assalamualaikum semua kengkawan yg saya sayangi...tengok title kat atas tu...kiranya peristiwa penting telah berlaku dlm carta kehidupan Muhammad Haikal....7hb December tahun masehi 2010...dan dalam calendar Islam ada awal Muharram/1 Muharram 1432...MH telah melangkah ke depan satu lagi..Alhamdulillah....opps...dia xleh lagi boleh berjalan..bukan itu maksud saya...hehehe...laju laa pulak kalau x masuk 5 bulan dh boleh berjalan.leh masuk buku rekod tu....hehehehe....MH telah berjaya maju ke depan..iaitu berjaya membuat aksi MENIARAP pada tarikh berkenaan.selepas sekian lama berada dalam aksi TERLENTANG..Yeeaayy...setelah berminggu2 berlatih...akhirnya.....berjaya jua utk meniarap tanpa bantuan sapa2...hehehe....


Mulai saat dan ketika itu...MH telah berlatih dgn lagi bersungguh utk membuat skill terbarunya...smpai terjeluak2 laa/ tersepit kepala di bawah heater..adusss...cian dia...pulun x pulun nak practise...hehehe...mama & abah sgt berbangga...selain itu..lepas nie..compom laa xleh dibiarkan bermaharajalela sendirian kat atas katil sorng2...kena laaa letak kat bawah jer laa lepas nie yer....


Actually, entry ala2 mcm diary MH laaa...kuikui....mama ngan abah dia lak excited terlebih...kuikui...apa2 pun..Tahniah diucapkan kepada anakanda Muhammad Haikal..lepas nie...skill apa pulak yg anda akan buat ;) All e best!!! apa2 pun...hadiah dari kami..."KASIH & SAYANG" :) mahal tu............
Semoga melangkah di tahun yg baharu nie....Allah akan berikan perlindungan dan kesihatan yg berterusan utk kami sekelurga, keluarga di Malaysia serta sahabat handai...utk diri saya pula...saya ada few things yg cuba utk dijadikan amalan yg berterusan...utk memperbaiki hubungan dgn Pencipta....hubungan sesama manusia..InsyaAllah..selain tu...nak jadi seorng yg sgt2 positif dgn kehidupan...banyak gak nak jadi...hehehe...kalo leh nak jadi Transformer ;) Optimus Prime...kuikui...perlu extra energy utk tahun baru nie...banyak involvement...Ameen...

2 comments:

princessGarnet said...

durra, seriously, mata anak ko kaler biru plak aku tengok hehehe

new year, wishing u all the very best!!

durra abd razak @ kocikin... said...

chek misha...
hahaha...mana ada...tu reflection jer laa :P

happy new year to u too...esok balik..aku nak pekena seround kek ko yg superb tu beb!!