Friday, March 18, 2011

26-27 Feb.....

kanak-kanak riang.....

mama-mama riang....selepas sessi membuat kek ;)



sifu kek.....tengah bagi instructions...Napoleon cake in the making...
yummylicious & easy-peasy to make....
tapi...hehehe...smpai skrng..x buat2 gak :P sabo jer laaa kan..kuikui



at the playground....dgn Zara yg cheeky...






Entry tergendala...gara2 2 minggu yg meletihkan.....skrng baru boleh update....Muhammad pun dah settle down..Alhamdulillah...kesian si kecik tu....ulang-alik jumpa GP smpai 2 minggu...dapat nasihat jer...khamis yg baru nie...baru dpt antibiotics....tu pun sbb doktor tengok Muhammad dah nampak teruk..smpai dpt chest infection laa :( huhuhu...mana x nyer....temp. badan tinggi jer tiap2 hari....mlm x dpt tido nyenyak..kejap2 terbangun...kita sekali pun x tido nyenyak...risaukan dia...Akhirnya...dh dpt ubat tu...baru nampak major improvement...dari smlm..mamat tu...tido..n tido dgn nyenyak..so mama dia pun dpt tido yg ternyenyak sepanjang 2 minggu lepas...Yeahh...hari nie pun....weather dah cantik...esok..officially spring....Yeahh...thanks Allah....
ok...citer atas mmg xde kaitan langsung dgn photo2 kat atas tu...hehehe....Muhammad pun tengah sedap tido nie...jadi aku amik space nie mengup-date.....End of Feb aritu...Kak Ina n family turun Soton all e way from Manchester......she is like a sister that i never had.....terutama bila kat bumi asing nie...makin akrab ikan yg mmg akrab sebelum nie...previous entry dah banyak kali mentioned mcm mana relationship kitorng....bermula dari friendship mak ayah kitorng..turun ke anak...hopefully...terus smpai ke cucu..pendek kata...x lahir lagi dh kenal...over x statement tu...hehe..sempat gak kitorng g belajar buat kek napoleon kat umah member Soton.....lama dh x g Manchester.....



No comments: