Thursday, March 3, 2011

Kecian dier.....


Agak2....kali nie...skill terbaru apa pulak yer yg MH akan dapat...
Sian budak kecik nie...demam.....
********
But you are a strong boy kan
Gigi pun dah ada 2 batang...
Macam nak merangkak...tp version reverse parking...hehehe
Get well soon my dear....

5 comments:

Anonymous said...

Kak Durra, anak-anak ni selagi tak cecah umo 7 tahun, memang time nak dapat skill, dia demam, nak tumbuh gigi pon demam, salah makan/ suhu/ cuaca pon demam...
Kalau bekerja tu, manjang je emergency leave..
Dapat bos faham (baca: ada anak kecik atau ade cucu) tak pe lah...kalau tak, merana kita...
Tapi, sebab anak kan..sanggup berjaga menjaga sakit diorang, siap kunci jam lah nak lap badan dengan kain basah takut suhu melampau-lampau..
Dah jadik ibu baru lah tau mak kita mcm mana jaga kita masa kecik..
Semoga Muhammad cepat sembuh!

~Anis Azhar Rahman~

@dik-nick said...

comel betul

durra abd razak @ kocikin... said...

Anis....
Betul statement Anis...bila kita ada anak baru Insaf giller betapa banyak nyer jasa ibu terutamanya yg jaga kita...sampai x tido2 malam...sob..sob..mood syahdu ler pulak :D
He is getting better..good news is..dia dah boleh duduk!! yeaay..

durra abd razak @ kocikin... said...

Auntie Ul...
apa yg comel tu ;)

Anonymous said...

oo dia nak duduk tu...macam Haziq (EIDa)