Tuesday, July 19, 2011

Adeehhh.....



First and foremost....gambar kat atas nie.....hanya ada kaitan skitt jer ngan entry aku kali nie...kat atas tu...gambar aku ngan member Bournemouth aku...Pikky from Thailand...watak utama nyer....jaket beige New Look kesayangan aku tu...iskkhh....x sangka kejap jer 'jodoh' kitorng...x smpai habis 1 summer pun...walhal...berkurun gak aku cari...bukan x banyak pilihan...banyak..banyak smpai leh juling2 mata nie haa...tp yg ada kat pasaran tu....x menepati citarasa...hehehe....mcm poyo jer bunyinya...sila abaikan kepoyoan aku ini...hehehe


punya laah memilih...last2...'ilang' gak...penangan summer sale ahad lepas...punya lah sakan aku ngan asmah dok 'melawat' kedai2...dari next..ke H&M...pumpkin patch....gap..last skali yg aku perasan...jaket aku dh 'ilang' masa kuar dari zara...frust sungguh masa tu...masa tu jer laa...sbb kenang2 balik...berjaya 'menangkap' skirt idaman kat zara..terubat hati....sambung balik kisah pencarian...setelah berusaha dgn gigihnya g ulang-alik kedai2 yg aku dh masuk awal tu...termasuk ler bertanya kat information desk...Nada...ileeekk....mmg smpai situ jer lah jodoh kitorng.....kurang2 masih ada jodoh lagi ngan jaket summer 2/3 Topshop cekelat aku tu..huhu...
dah mmg xde rezeki ^_^

1 comment:

Heida said...

esok jumpa yang lagi best nyer....