Friday, September 23, 2011

I am back!!!

Aiseh....so sorry...coz have to 'stop' my blogging avtivites for awhile in order to pave way for other important matters...chewwaah......

since last week, i just freezed the blog and also my fb account....talking about fb account....I read somewhere in yahoo saying that...there is lot of new changes that make users feel unhappy...when I looked at my abang's fb account...hmmm....me too...dont like it! rasa mcm kena intip pun yer gak...that is my point of view....tp nak complaint bebanyak pun x guna...as a user, we dont have any say about it....since it is a free network account...whether u like it or not u have stick to it...or LEAVE it.....kan..kan....mmg terasa menyampah gak ngan fb tu...banyak benor 'silent friends'....dlm list of friends...kan main berjela2...only fews jer yg betul2 kita communicate n keep in touch....in my case laaa.. x tau ler kes korng mcm mana pulak....paling menyampah...nak jd friend kita...tengok nama...xde nama mcm org Msia ke at least nickname yg kita tahu...pulak letak gambar sun go ku laaa...pelakon korea mana ntah....kalo korng...korng accept x? in my case...compom di 'tongsampah'kan jer request tu...hehehe...aku mana ada kawan artis korea..ker cartoon ker...kan..kan...hehehe

sama gak ngan blog kan....ada yg suka jd active readers....n ada gak suka jd silent readers....at least, yg willing to be the 'blog follower' tu...kira berani gak nak menonjolkan diri sendiri...mmg ada yg bg comment tp x jadi follower...kira bukan silent readers to me...x dilupakan yg sudi letakkan link blog aku kt diorng punya blog....gua sgt2 terharu okesss.....3 kategori nie...i give you guys a big applause...n 2 thumbs up....yeaahh....yg lain2 tu...time kasih juger sbb willing to buang masa korng nak amik tahu apa yg aku buat...or pikirkan...ngengenge.....

so 'kehilangan' ku yg sementara bukan ler sbb feed up ke apa ker ngan dunia blog...tp ada urusan Seri Paduka yg perlu disettlekan...ngehngeh....till then....senyum2 ler sokmo!!!

7 comments:

chah said...

Huhuhu... patutlah aku check ko dah takde kat list aku kat FB. Pastu ko gmail pun tak balas. So sampai bile ko nak bertapa ni? Sampai aku kene cari ko ke sini...

durra abd razak @ kocikin... said...

alalalala chah...jgn gitu...i am back...just replied ur email... :)

Wan's Family @ Southampton,UK said...

durra, betul,fb tu biasa la, dah free, either ikut or terus la stop. mcm2 privacy setting konon, tp end up, ntah2 apa2 la..sama je, dah nama free.:)
the silent reader, meh nak share, rsnya bukan sume org suka men-komen2 ni..ade yg bc blog org rs mcm nak release tension je, sbb mengantuk etc buat keje, so kalau dah komen, mcm2 pulak yg dikomen:)..so lain kali kalau i nak komen just say hi durra, itu dikira ok ye..:),

Wan's Family @ Southampton,UK said...

durra, yg lain2 ani tak komen tau, sbb mmg tak bc, kalau nmpk pnjg, i'll save it for later..sbb nak cr mood membaca br best:)tc durra.

durra abd razak @ kocikin... said...

Ani...
mmg terasa sgt2 nk tutup fb tu...tp nnt hilang touch pulak dgn kengkawan....tp buat masa nie deactivate jer laaa kejap...
Oohh...ani banyak gak ler komen2...bukan silent reader... :D

aleeya said...

i ni active ke pasif?haha

durra abd razak @ kocikin... said...

cik yaya....

hehehe...anda seorng yg moderate... ^_^ ok ler tu....