Monday, January 16, 2012

@_@

apakah maksud di sebalik entry.....itu...hahaha...aku xde benda sgt yg dibuat dlm 2 minggu nie...sbbnya banyak benda urgent yg kena settle...so...most of e time...cuba menyelesaikan perkara2 yg patut diselesaikan...Alhamdulillah...dh settle skeet smlm..so arini leh take a break jap...my abang bagi 'me time'...yeaaahh....so apa lagi...chilex ngan kengkawan yg share brainwave yg sama...ahaks....betul2kan urat2 yg tegang tu....kepala yg sket lagi nak jammed tu...hahaha...

nie kat sport jubilee...while waiting for them...i am jotting down this short entry..randomly expressing myself with no attention or what so ever..just buying some time before nak g costa jap g.....nak join....tarak boleh ler pulak...huhu...so x dapek nak practise breast-stroke style....ketinggalan lagi laa nampaknya...next week ler pulak nampaknya :)

ooh citer pasal budak kecik tu....oooh beliau sudah boleh buat mcm2 aksi...skills pun iyer agak...hari2 mesti ada benda baru yg dia buat...x tau ler mana dia dpt....

a- words- mcm2 dah keluar dr mulut comel tu....cuma nak susun 2 words in 1 sentence belum lagi...his favourite phrase 'oh nooooo!' sekali ngan expression yg sesuai mengikut situasi...hehehe...x sempat lagi nak capture e moment dlm video...will do...

b- aktiviti fizikal- boys will always be boys...so segala aktiviti 'lasak' beliau dh menceburkan diri...in general...memanjat...melompat..berlari dan sewaktu dgnnya...

c-observation- oooh yaaa...beliau sgt suka imitate apa yg org dewasa buat...so watch out yer abah n mama beliau...please use ur words wisely...acts surely...ada org dok perati je....contohnya...skrng...mau minum pakai mug/cawan kita...mau makan guna kerusi org besar...tengok tv..sambil silang kaki...huhu...sabo jer laa...

slowly....beliau sudah melangkah ke alam todler...uwaaa...he is not a small baby anymore...semua mau buat sendiri....in a positive way...yeaahh...ur a big boy now....Alhamdulillah....semoga Allah memberikan kesihatan yg baik dan berterusan kepada anak ini..Kau sembuhkan lah penyakit nya...Ameennn....

2 comments:

She Wears Premium Beautiful said...

cepat jek kan anak2 membesar? so enjoy every moment! I have 2 small boys, sangatla lasak. Hari2 kena buli :)

durra abd razak @ kocikin... said...

hi awak...
betul2....time flies when ur having so much fun looking after ur kid..especially tengok budak kecik membesar... :)