Wednesday, March 21, 2012

I am so proud of u...

ooh adik bongsu kesayangan aku sudah membesar...
beliau bukan lagi kanak2 riang yg aku tiap2 hari pergi jemput
kat Sekolah Rendah Al-Amin...
comot dgn peluh satu badan sbb dpt main bola dgn kawan2...
atau aku kena g amik report card sekali ngan kakak2nya yg lain
sbb mak n ayah kami g outstation...
atau kami ber 5 beradik cuti2 Malaysia sesama kami...
pun sbb mak ayah outstation...seperti biasa..aku laa drebar diorng..
PD...Genting...Langkawi..etc...
aku gak x perlu gilir2 lagi dgn kakak2nya yg lain g tengok/ hantar
beliau ke Sekolah Hira' Al- Hafiz, Kuala Selangor hampir setiap hujung minggu..
Officially hari nie 21hb March..
my dearest little brother is no longer 'little'..
he is a grown up man now...huhuhu...
apa2 pun...to my dearest...
Congratulations..Mabruk....Chuka hae!!!
for 10As in ur SPM..
A new day..new beginning...
InsyaAllah

~loads of love~
KakWa

4 comments:

Khazzeayat said...

Salam Kak Durra,

Tahniah to your 'little' brother yang dah tak 'little', as u said..hehe. Bukan senang pelajar lelaki nak dapat 10 A's!

Kasih sayang dan sokongan keluarga memang sangat penting untuk pembangunan diri setiap insan!

Dengan rasa rendah dirinya kepada seorang blogger yang sangat ramai follower nya, saya menjemput Kak Durra (jika free) untuk jalan2 di blog saya@

http://khazzeeyat.blogspot.com/

Segan sebenarnya, maklumlah blog jarang apdet! Sebok tak tentu pasal je.

durra abd razak @ kocikin... said...

Wsalam awak :)

yup he grows way to fast....
Anis...saya dh drop by blog awak...keep on writing... :) n kita punya blog layout sama laa awak..hehehe....

Khazzeayat said...

Laa..ye ke..tak perasan langsung blog layout sama...hahaha, lawak la..
Boleh jadi kita ni suka warna2 hijau..hehe..(suka2).

mindafahmi said...

Baru baca entry ni. Terharunya baca intro dia.Huhu..

Tq kakwa :')