Monday, January 28, 2013

Pucuk dicita..

aku sambung...beg mendatang ;) 

ada kesesuaian x kat situ?ahaks.hentam saja laa labu. tapi frankly speaking, nie mmg rejeki Cik Ilmi.mmg mama dia dok mengusha jer nappy bag sbb backpack hitam mothercare tu dah x muat (chess..alasan ler tu..hahaha). Sbb kebiasaannya backpack MC tu utk letak barang abang Muhammad bila nak kuar meronda. Tapi mmg dh penuh utk letak brg MH jer..

so mama dia dgn penuh semangat kesukanan nak cari satu utk Cik Ilmi.ala2 excited laa gak plus ngada skeet utk letak barang2 cik adik tu dlm beg yg ala2 ladylike sket...hehehe..gegirl kan..kena la cari beg yg sedikit keperempuanan dan sweet gitu..alahai..hehehe...jadi mama dia ada ler usha kat website2 yg sewaktu ngannya demi memenuhi keperluan/ or patut dlm bracket kehendak?? x kisah ler kan..tup tup tup...rezeki datang bersama tetamu yg bertandang (mcm rhythm lak ayat di situ)Alhamdulillah..iras2 mcm yg mama cik Ilmi berkenan wpun dlm versi lain tp..sesuai utk baby girl kan..keperempuanan gitu...i like!!!!

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!





p/s: terima kasih kepada penaja a.k.a fairy godmom cik Ilmi Noura dan MH iaitu Auntie Ina.yg turut menaja Medela Swing Muhammad yg turut diperturunkan kepada cik Ilmi Noura juga ;) 



No comments: