Thursday, January 31, 2013

Putih

our communal garden, we come, we see, n we conquer...hahahaha

 Kak Nurul came all e way from Edinburgh..



tolong...saya sejuk..brrrrrr













 Nah..nah...swan sila laa makan rumput nie...

 Dgn Anyah Ct...



 Adik Ilmi pun nak juga ada gambar dgn snow..

 Budak yg x puas main kat common...esok sambung main lagi...
angkut snow n main dlm rumah!!!


police car n Lamborghini muhammad pun nak inter frame gak..


DIY sledge...




Ingatkan snow dh 'merajuk' n x mo turun kat Soton...ingatkan dah xde rezeki bebudak 2 org nie nak 'jumpa' snow sebelum back for good..Alhamdulillah...18hb lepas, tetiba jer snow turun dgn lebatnya...dapat lah merasa lagi snow...last was 2011 kat soton..mcm mana baper kali jumpa snow pun..tiap kali tu gak aku super excited...hahahahaha....sungguh xleh nak control ayu...kuikui...yg x tahan tu...siap minta my abang amik half day semata2 nak g main snow sama2...boleh?? sangat boleh ok...gambar pun x tau baper banyak snap..

till we meet again....Snow....will miss u much..muaaahhhhhhhh



No comments: