Wednesday, January 9, 2013

Special guests Bangi- Manchester- Southampton


Ni kira mcm citer tertunggak, disebabkan kesihatan x mengizinkan sepanjang minggu new year yg nak masuk 2nd week dah pun, maka tuan punya blog x berupaya nak menulis dgn gigih..gigih eh? heheh
Alhamdulillah, lepas dpt antibiotik n rehat yg secukupnya.Maka penulis blog ini boleh ler mencoret serba sikit.

28- 30 hb Disember tahun lepas (hehehe.bunyi mcm bertahun kan!!) Family friends parents kitorng yg pernah aku citer kat dlm blog turun dari Manchester ke Southampton..We were so happy and honoured for them to come and visit us during the holidays. Especially, Autie Kim pun ada!! She is my mother's bff. Having her around feels like I am having my mom around too..sob sob sob..pendek citer, she is already there in my family chapter of life before I was born. 

3 hari. 3 malam tu mmg sesi sembang..ada group ibu2..group bapa2..n group kanak2..riuh rendah rumah nie jadinya..meriah sgt..i like...sambil2 tu sempat lagi bershopping kat Portsmouth 2 kali!!! mmg miss those moments..hope to see you guys soon in Chorley...Taaaaa


Ni kanak2 riang tengah sibuk membelek 'harta rampasan' memasing2...Muhammad pun join 2 kaki makan cekelat sama2 ngan Mimin n Zara...Muhammad tersangat ler suka ada geng..



lmi Noura and her fairy godmom!!




No comments: