Wednesday, June 12, 2013

Misteri....





Assalamualaikum & salam malam Rabu...lama betul ler eden menyepi dari arena blog nie..maaf ler, melayan VVIP yang datang bertandang ke teratak comel kami..nnt aku update kisah VVIP yer..
Misteri ini bukan mister benda yg invisible...Jangan panic ok..Sekarang nie, aku nak war-warkan..ada sapa2 kot yg 'hadiah'kan aku stainless steel cultery set nie??? aku terima brg nie melalui 2nd Class Royal Mail. Lengkap dgn alamat n nama aku. Tapi, xde nama pengirim. Clueless eh???

Masalah problem sekarang, aku nak guna pun risau. Aku dh war-warkan kat fb..Jadi persoalannya?? what is my next step? should I just wait within the given time period? Or, I just assume that those are present and I can just use it? Helpppp.....

2 comments:

Neny said...

Are u sure it's not from ur husband? ^_^

durra abd razak @ kocikin... said...

neny,

aku dh tanya, n dia ckp tak pun, after all last month beliau baru jer suprise aku dgn set cutlery Viners ;) n tulisan pengirim sgt cantik..hehehe..