Monday, September 16, 2013

^_^





Tiap kali kalau terkenang dgn citer nie...boleh bikin aku tersenyum simpul sorng2...hehehe...ala-ala layang jiwang sorang-sorang la mcm tu. Korang layan x citer nie..this was like a decade ago..fuh..ni masa tengah jiwang2 gitu...kuikuikui......zaman tu kiranya hp pun masih stock bapak gabak..n diorng pakai hp yg kecik tu n memasing bawa BMW 3 series..rasa mak aaiii...so very e rich..hehehe...n mcm biasa kisah yg ditengahkan ialah percintaan dua darjat...anak org kaya fall in love dgn anak org miskin. Seperti yg boleh dipredict, akan banyak halangan dan cabaran utk diorng satukan cinta diorng nie..tapi towards the ends, it is a happy ending. Mak si anakorg kaya tu back off dan malas nak campur tangan dah..biarkan je laa bebudak nie..x kuasa aku ...hahahaha....sbbkan citer nie sgt laa femes, ada percubaan penceritaan semula oleh geng Korea. Walaupun pelakon-pelakon dia lagi encem, cun dan up to date..tapi aku lagi suka version Taiwan nie...lagi comel..heheh....lepas nie nak layan citer apa pulak yer???

No comments: