Wednesday, November 13, 2013

She is 1


9hb yang lalu, genap umur puteri kami Ilmi Noura setahun. Kejap je kan, pejam celik tukar musim 4 kali. Tau-tau mek tu dah umur setahun. Yup, time flies when you have lots of fun. Jadi di hari sabtu nan indah (indah ler walaupun hujan the whole day). Mama dia pun bersiap2 kan cik IN kekonon mcm ada majlis mega birthday bash. Disebabkan abah IN anti-establishment maka birthday party cik IN hanya dihadiri oleh 5 org (tuan diri, abah, mama, abang MH and anyah). Takper la ye dik, esok-esok awak dah besar skeet dan appreciate sket, leh laa kita buat majlis doa selamat dan panggil saudara mara dan kenalan yer...

 Me and my big brother...

Cake saya dan cupcake abang saya

Tengah usha present

Adik dapat present, abang pun dapat juga.





Alhamdulillah, Thanks Allah for all His Blessings.
May Ilmi Noura grows healthy and becoming solehah. 
We love u so much..Muaaahhh!!

5 comments:

@dik-nick said...

happy besday cik ilmi

durra abd razak @ kocikin... said...

tq auntie Ul :)

Eeta N said...

geramnye tengok abang & adik...cute overload especially IN...!!!

Eeta N said...

geram tengok abang and adik....cuteness overload especially IN...!!!

durra abd razak @ kocikin... said...

alhamdulillah...
thanks auntie Eeta :) nnt kita bawa 2 beradik ni g taman mesra yer