Monday, January 27, 2014

Few years ago....

Haaa...comel x baby yang tengah posing baik punya..siap berjejer lagi air liur tu.Sapa x sokong, amik 20sen...g main jauh ^_^ Cer teka siapakah baby chohmel itu? Nak tahu sapa?? I ler tu...kwang kwang kwang...masa ni mama cakap umur 5 bulan kot...



Haaa...ni awek chohmel mana pulak ni? hahaha...kot sapa nak tolong jawab, kasi angkat tangan tinggi-tinggi...ni ler baby yang telah membesar bagai johan tadi. Cun kan..hahaha...



Baby chohmel yang telah membesar dgn jayanya tu lepak depan rumah kelahiran dgn 2 insan yang amat amat amat istimewa. Kot dulu bukan hotel ye kawan-kawan. Sekarang rumah tu dah jadi hotel sebab location wise yang sangat strategik. Betul-betul mengadap laut. Tapi last month, tempat yg kami dok duduk tu..habis kena sapu dgn ombak...mmg togel depan tu...mujur je ombak x sempat sampai depan bangunan biru tu...



Ahaks...lagi gambar budak chohmel dgn mama kesayangan beliau..Kat sini ler kami punya 1st date eye to eye..body to body..kot na sambung lagi mcm bunyi lain macam je kan..hehehe....chohmel x I? mesti la kan...tengok ler mama I yg chomel tu...sweet je...(hahaha....xleh blah...naik lif tekan butang...tekan sampai habis tingkat)...tolong kasi chance kat I utk hari ni...hikhkhik


Birthday gal dan family tersayang...suami yg very loving...anak-anak yang cheeky lagi quirky....

Ya Allah...aku sangat bersyukur dengan segala Nikmat yang Engkau kurniakan. Moga aku dan semua yang aku sayangi sentiasa dalam RahmatMu Ya Allah....Di berikan lagi peluang untuk bernafas di atas muka bumi Mu lagi...

Happy birthday to Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...yeahhh....6 tahun menyambut di sini....Thanks to dear families and friends for lovely wishes and doa..You' ve really made my day...Thought that counts...

4 comments:

@dik-nick said...

happy besday kak ra..
post yg menyentuh perasaan sy..
semoga akak dan family dilimpahi rezki dr Allah yg tak terhingga..

sepanjang perkenalan kita, maafkan sy jika ada menyinggung hati/perasaan akak.. halalkan ilmu yg akak bagi.. manusia tak lari dr melakukan kesilapan..

thanks for everything

durra abd razak @ kocikin... said...

thanks ul for e wishes...
May Allah bless u n ur family too ^_^

Eeta N said...

Happy Birthday Durra..best wishes and love from us - Zaiton's family Tmn Mesra- luv ya!

Eeta N said...

Happy Birthday Durra!!!
Best wishes with lots of love from us...
-Zaiton's Family @ Taman Mesra-

luv ya..!!