Wednesday, January 15, 2014

Mata panda ku

salam semua....oh hari ni I nak cakap pasal mata hitam ku..kot mula tahun ni nak jd mcm ayu2 gitu, I guna kata diri I la instead of aku..hahaha...maybe sebab dah rasa mcm ala2 dah matang skeet gitu. Awww...

Jadi semenjak jadi mom of two active kids ni. I rasa bila tengok mirror rasa mcm tengok panda especially tang mata tu. Tambah pulak kena mengadap lappy kurang2 5 jam sehari dok membaca journal articles. Maka terhasillah hitam mata pandaku ini. Oppss...walaupun factor usia juga turut menyumbang kepada fenomena itu. Tapi banyak kepada sleepless nights utk cinta hati I tu. No qualm about it coz they are gifts of our life.

Jadi, sebabkan rasa mcm x mampu nak memakai products SKII, crème de la mer dan adik beradik mereka itu..Selain penggunaan products yg biasa2 mcm Clinique etc pun x berapa nak berkesan. Jadi back to natural nampaknya. Maka ini lah salah satu caranya. Trimas cik cucumber...ada masa aku letak tea begs..benda ni kena sabar, buat 2-3 kali n uols nak instant result. X dapek ler mcm tu. Jadi kena RAJIN nampaknya. So esok2 kot I rajin, I amik gambar sebelum..n selepas. Haaa sebiji mcm iklan-iklan kecantikan itu ;)


Utk tips2 yang lain..Uols boleh follow link ni Mata Cantik. I pun tengah mode rajin ni ha..Nanti kita pakat2 tengok hasilnya ye...Selamat mencuba....

No comments: