Monday, February 24, 2014

Another combo for 100happydays: Day 10- Day 12


 
Day 12 (Sunday)
 
Awek cun dgn baby boy tu one of my closest friends dkt sini. Ups and downs banyak yang dishare sama-sama. Yaya dgn her handsome baby boy Qi. Diorng buat makan-makan sempena birthday papa Qi. Selain kawan-kawan yang lain, kami pun turut dipanggil untuk memeriahkan majlis. Great food, great companies and great sunday afternoon...
 
 
 
Day 11 Part 1 (Sabtu)
 
Sebab cuaca sgt sunny (walaupun sejuk gak sebenarnya) selain dari dh berjanji dgn our little hero nak bagi makan itik, swan dan sewaktu dengannya. Maka,
dlm kul 11 pagi tu. Kami bergerak ke nearest conservation area. Terkejut gak sebab patut belakang kami tu laluan pedestrian yang tenggelam dek hujan yang tiap-tiap hari mengalahkan Malaysia tu.
Jadi, Muhammad dapat fed swans and birds pakai roti seposen n lima sen tu.
Suka yang amat mamat tu tu!!! Si adik kerja nak lari masuk dalam air. Haissshhh...
 
 
Day 11 Part 2
 
Haaa...ni apa kes beli handbag makcik Cath banyak-banyak ni?? ni namanya stress therapy. Walaupun bukan beli utk diri sendiri, tapi dapat 'membeli' untuk org lain pun dah dikira kepuasan tersendiri. Petang tu, gerak ke Portsmouth dgn tujuan memborong...Hahaha...ni semua order orang. So sapa-sapa yang ada nak order dgn I, sila PM I yer...I masih lagi buka order untuk barang-barang dari UK. Lai lai lai lai...kasi harga best punya...
 
 
 
Day 10 (Jumaat)
 
Treng treng treng....cer teka kaki siapakah ini????
kecik kenit jer tuan punya kaki ni kan....
MIss Ilmi....Yeahhh...kebiasaan 10pm feeding, I selalunya akan tukar diapers and bf si kecik ni. Kejap je kaki dah panjang. Kejap x kejap dah 14 bulan dah Michiko ni...Sob sob sob..dah x berapa nak baby sgt...I will miss the 'smelly' feet ni...Hobi I mcm pelik skett...tiap kali kalau lepas tukar diaper si kecik ni dan juga abang dia masa kecik-kecik gak..lepas urut2 kaki betis dgn minyak telon n baca selawat syifa'..mesti nak cium tapak kaki..hehehe...korang mcm tu gak ker? addictive smell..huwaaahahaha...
tapi kena buat masa diorng mamai..kalau buat waktu Ilmi ni tengah sedar...mau dia tolak-tolak...adoiiii
 
 
 
 
 
 


No comments: