Wednesday, February 26, 2014

Day 14 - We love music.....


Semalam dah petang, bawa kanak-kanak riang ni kuar amik angin. MH pun x pergi sekolah sebab demam. Angah pun demam. Syukur adik MH masih gagah lagi. Jadi tempat yg tertutup dan FOC selain dari IKEA, adalah MOthercare. Nak main kat playground. Cuaca sangat la sejuk..Hehehe.. sabo je laa kan. Mak n ayah bawa g main2 free kat situ. Kot dah beli toys berlambak pun, last2 g panjat tingkap, g punggah Tupperware mama dia. Adoii...jadi, adalah bernas sekali bawa mereka ini main2 toys lain. Jadi dlm 1/2 tu, angkut diorng masuk Tesco pulak. Usha toys kat sana.Hehehe..Kat sana, diorng mmg selamba je display toys mcm tu while the parents do the shopping, bebudak ni boleh laa main kat play corner. Another happy day!!

No comments: