Thursday, February 27, 2014

Day 15 and today Day 16

 
 
Day 16- Today
 
tadaaa...apakah ini? adakah I sedang mengasah cooking skills? atau adakah ini ruangan mari melihat dapur saya. Semuanya tidak sama sekali. Ni bukan dapur rumah I. N bukan I yang tengah memasak tu. Hari ni dpt lunch invitation kat rumah opismate I tercayang cik Asma'. Yeayyy...beliau dgn gigihnya telah memasak ayam masak merah dgn sayur yang sgt yummy itu...
Sambil borak-borak dgn Arina...tapi time dah siap x sempat nak snap sbb masing-masing kelaparan...bestkan!!
 
 
 
Day 15- semalam
 
ooh ini view dari meja n kerusi I kat library. Sebenarnya membelakangi. Hajat awal nak snap cuaca pagi yg sgt sunny. Sampai lupa yang it was below 10 celcius. Yet, the sun came out and made it felt like summer.Huhuhu...
Petang tu dah mula gerimis sket2...apa-apa pun tetap menceriakan. Alhamdulillah
 
 have a great day people...smiles as always...
 


No comments: