Tuesday, February 18, 2014

Day4, 5 and 6: #100happydays

Berjaya nak update daily sampai hari ke-3 je, sebab bila masuk weekend. Memang xde kesempatan I nak duduk santai-santai depan laptop tanpa ada yang terjun,tarik kaki dan sebagainya...jadi kira combo meals la ni masuk semua sekali 3 hari sekaligus. Aci ka? hehehe..boleh laa kan...

 
Day 4
 
Hari Sabtu nan indah bila dapat bersarapan cucur ketayap ni...
kot kat Malaysia, leh cari kat gerai Makcik Timah ke Makcik Leha...
tapi kat sini..kalau nak..haruslah D.I.Y ohkehh.....Yummeehhhhh!!!
 
 
 
Day 5
 
Seronok hari ni sebab x yah nak pikir pasal dinner, ada jemputan dari geng Soton sempena
house warming diorng. Jadi lupa dok sembang dgn kaum wanita. Dok riuh-riuh bagai cerita macam-macam. Makanan pun sodap-sodap belaka dari nasi minyak, bihun, kuih keria sampai le fruits. Laju je bab makan. Jadi mmg x sempat snap sebab semua dah duduk dlm perut.hehehe.
Jadi dapat snap Muhammad dgn rakan sebaya dia. Most of them are his school mates.
From left, Miss Eva, Arissa, Athirah, MH and Irshad...
 
 
 
Day 6
 
Aci x letak gambar ni??? semalam dok sembang dgn my youngest sister Syahirah a.k.a Mekyah..
Al-Fatihah for our beloved mom...
Almost everyday we talk. Thanks to technology.
But yesterday, she made my day.
Love you sista!!!
 
 
Jadi....selesai 3 hari sekaligus...hehehe..semalam pun tak sempat.Kalut dan x tau apa yang kalut nyer tu..Happy day people!!
 
 


No comments: